Macin varmuuskopiointi

Macin varmuuskopioiminen on yksinkertaista ja tärkeää: suosittelemme sitä ehdottomasti kaikille käyttäjille.

Automaattinen varmuuskopiointi

Macissasi on ohjelmisto, jolla varmuuskopiointi sujuu helposti. Ota vain Time Machine käyttöön ja yhdistä koneeseesi ulkoinen asema. Time Machine varmuuskopioi automaattisesti kaiken, minkä ansiosta voit palauttaa varmuuskopioista yksittäisiä tiedostoja tai koko järjestelmän.

Muut varmuuskopiointitavat

Kuinka paljon tilaa varmuuskopio vaatii?

Voit tarkistaa tietyn tiedoston tai kansion koon klikkaamalla sitä kerran ja painamalla sitten Komento+I. Jos haluat tarkistaa Macisi tallennustiedot, klikkaa omenavalikkoa näytön vasemmasta yläkulmasta. Valitse Tietoja tästä Macista ja klikkaa sitten Tallennus-välilehteä. Time Machine -varmuuskopioille kannattaa käyttää asemaa, joka on ainakin kaksi kertaa Macisi tallennuskapasiteetin kokoinen.

Samankaltaiset ohjeartikkelit

macOS-yhteisö

Ota yhteyttä Apple-tukeen

Ohjeita Macin varmuuskopiointiin

Hanki tukea puhelimitse, sähköpostitse tai keskustelutoiminnon avulla. Voit myös tehdä korjauspyynnön tai Genius Bar -ajanvarauksen.