Macin varmuuskopioiminen

Macin varmuuskopioiminen on yksinkertaista ja tärkeää: suosittelemme sitä kaikille käyttäjille.

Ohjeet Macin varmuuskopiointiin

Kuinka paljon tilaa varmuuskopio vaatii?

Voit tarkistaa tietyn tiedoston tai kansion koon klikkaamalla sitä kerran ja painamalla sitten Komento-I. Jos haluat tarkistaa Macisi tallennustiedot, klikkaa Omenavalikkoa näytön vasemmasta yläkulmasta. Valitse Tietoja tästä Macista ja klikkaa sitten Tallennus-välilehteä. Time Machine -varmuuskopioille kannattaa käyttää asemaa, jossa on vähintään kaksi kertaa enemmän tallennustilaa kuin Macissasi.

Samankaltaiset ohjeartikkelit

macOS-yhteisö

Ota yhteyttä Apple-tukeen

Ohjeita Macin varmuuskopiointiin

Hanki tukea puhelimitse, sähköpostitse tai keskustelutoiminnon avulla. Voit myös tehdä korjauspyynnön tai Genius Bar -ajanvarauksen.