Macin valmisteleminen huoltoa varten

Suojaa tietosi ja säästä aikaa noudattamalla seuraavia vaiheita ennen Macisi huoltoa.

Varmuuskopion ottaminen

Varmuuskopiointi on tärkeä osa Macin valmistelemisessa huoltoa varten. Time Machinen avulla kaikkien tiedostojen varmuuskopiointi ja palautus käy helposti, minkä lisäksi käytettävissä on muitakin varmuuskopiointimenetelmiä. Lue, miten voit varmuuskopioida Macisi

Huollon järjestäminen

Valitse jokin alueellasi saatavista huoltovaihtoehdoista: tee varaus Apple Storeen, etsi Applen valtuuttama huoltoliike tai järjestä korjaus postitse. Järjestä Macin huolto.

Tietojen kerääminen

Jos ostokuittisi on edelleen tallessa, ota se mukaan huoltopisteeseen. Lisäksi tarvitset ehkä Apple ID:si salasanan henkilöllisyystodistuksen, kuten ajokortin, passin tai viranomaisen myöntämän muun henkilöllisyystodistuksen.

Sinun pitää tietää macOS-käyttäjätilisi nimi ja salasana siltä varalta, että sinun pitää kirjautua sisään Maciisi huoltopisteessä. Jos käytössäsi on myös laiteohjelmiston salasana, poista se käytöstä ennen huoltoa.

Tuotteiden kerääminen

Tuo mukanasi Mac, virtajohto ja ongelmaan liittyvät mahdolliset lisävarusteet.

Jos järjestit huollon postitse, noudata vastaanottamiasi paketointi- ja lähetysohjeita.

Jos tarvitset apua, ota yhteyttä Apple-tukeen ja pyydä lisätietoja.