Tietojen siirtäminen PC:stä

Jos et siirtänyt tietoja Maciin, kun otit sen käyttöön, voit siirtää tietosi milloin tahansa Siirtymisapurilla. Voit esimerkiksi siirtää käyttäjätilisi – mukaan lukien kaikki kuvasi, musiikkisi ja tiedostosi.

Avaa Siirtymisapuri

Tietojen siirtäminen

Voit siirtää tietoja langallisen tai langattoman verkon kautta, kunhan tietokoneet ovat yhteydessä samaan verkkoon.

1. Sulje kaikki muut ohjelmat, avaa Windowsin Siirtymisapuri PC:llä ja seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.

Jos PC:llä ei ole Windowsin Siirtymisapuria, lataa se Applen verkkosivustolta.

Windowsin Siirtymisapuri

2. Valitse, mitä haluat siirtää, ja klikkaa Jatka.

Jos haluat tietoja siirrettävissä olevista kohteista ja tietojen siirtämisestä Macista tai levyltä, katso Tietojen siirtäminen tietokoneelta tai tallennuslaitteelta.

Huomaa: Voit käyttää internetiä langattomasti Windows-siirtymisen aikana laitteen ohjelmistotukiaseman kautta. Ohjelmistotukiaseman käyttäminen siirtymisen aikana saattaa nopeuttaa siirtymistä. Kun Muokkaa-osio aukeaa siirtymisen aikana, voit liittyä toisen laitteen luomaan tukiasemaan.

Siirrettyjen tietojen löytäminen Macilta

• Kun kirjaudut sisään siirretylle käyttäjätilille, löydät tietosi seuraavista paikoista.

Kohde

Sijainti

Oma työpöydän kuva

Asetettu Macin taustakuvaksi. Voit vaihtaa taustakuvan Työpöytä ja näytönsäästäjä -asetuksissa.

Avaa Työpöytä ja näytönsäästö -asetukset

Työpöytä ja näytönsäästö -kuvake

Sähköposti

Mail-ohjelmassa.

Avaa Mail

Mail-kuvake

Yhteystiedot

Yhteystiedot-ohjelmassa.

Avaa Yhteystiedot

Yhteystiedot-kuvake

Kalenterit

Kalenteri-ohjelmassa.

Avaa Kalenteri

Kalenteri-kuvake

Verkkoselaimen kirjanmerkit, suosikit ja kotisivu

Käytössä Safarissa.

Avaa Safari

Safari-kuvake

Musiikki ja iOS-ohjelmat iTunesissa PC:llä

Macin iTunesissa.

Avaa iTunes

iTunes-kuvake

Dokumentti-, video-, musiikki- ja kuvakansioiden tiedostot

Finderin kotikansion Dokumentit-, Elokuvat-, Musiikki- ja Kuvat-kansioissa. Valitse Finderissa Siirry > Koti.

Projekti-kuvake

Työpöydän tiedostot

Siirretty Macin työpöydälle.

Siirrettyjen käyttäjätilien asetusten muuttaminen