Langattomien kaiuttimien käyttöönotto

Voit toistaa musiikkia langattomasti iTunesista yhdistämällä stereot tai kaiuttimet AirPort Expressiin.

Jos haluat toistaa musiikkia stereoista tai kaiuttimista, liitä ne AirPort Expressiin ja ota AirPlay käyttöön iTunesissa. Jos haluat lisätietoja AirPort Expressin käyttöönottamisesta, katso AirPort-tukiaseman käyttöön ottaminen. Jos haluat lisätietoja AirPlayn ottamisesta käyttöön iTunesissa, katso: Valitse käytettävät kaiuttimet.