Bluetooth-äänilaitteen käyttöönottaminen

Bluetooth on langaton tekniikka, jolla tietokoneet ja laitteet voivat kommunikoida ilman kaapeleita.

Jos haluat käyttää Bluetooth-äänilaitetta, kuten kuulokemikrofonia tai kaiutinta, sinun on ensin yhdistettävä laite Maciin ja sen jälkeen valittava laite syöttö- tai toistolaitteeksi.

Bluetooth-äänilaitteen käyttöönottaminen

1. Valitse laite valikkorivin Bluetooth-tilavalikosta (Bluetooth-kuvake) ja valitse Yhdistä.

Jos valikkorivillä ei ole Bluetooth-tilavalikkoa, valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset, klikkaa Bluetooth ja valitse ikkunan alaosassa Näytä Bluetooth valikkorivillä -valintaneliö.

Avaa Bluetooth-asetukset minulle

Huomaa: Jos Bluetooth ei näy Järjestelmäasetuksissa, tietokoneesi ei tue Bluetooth-ominaisuutta.

2. Asenna laite seuraamalla näytöllä näkyviä ohjeita.

Bluetooth-äänilaitteen valitseminen tietokoneen syöttö- tai toistolaitteeksi

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Äänet.

Avaa Äänet-asetukset

2. Jos laite on tarkoitettu äänentoistoon, (esimerkiksi kuulokkeet), klikkaa Ääni ulos. Jos laite on tarkoitettu äänensyöttöön, (esimerkiksi kuulokemikrofoni), klikkaa Ääni sisään.

3. Valitse laiteluettelosta laite, jota haluat käyttää.