Kohteiden jättäminen pois Time Machine -varmuuskopiosta

Voit jättää kohteita pois varmuuskopioinnin piiristä säästääksesi tilaa varmuuskopiolevyllä, tai jos varmuuskopioit ne toista menetelmää käyttäen.

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Time Machine.

Avaa Time Machine -asetukset

2. Klikkaa Valinnat.

3. Klikkaa Lisää-painiketta ja valitse yksi tai useampi kohde. Voit myös vetää kohteita luetteloon. Jos haluat poistaa kohteen, valitse se ja klikkaa Poista-painiketta . Voit esimerkiksi jättää järjestelmätiedostot tai Ohjelmat-kansion pois Time Machine -varmuuskopioista käyttämällä Time Machine -asetuksia.

Varmuuskopiolevy sisältyy automaattisesti varmuuskopioinnin ulkopuolelle jätettävien kohteiden luetteloon.

4. Klikkaa Tallenna.

Huomaa: Poisjätetyt kohteet näkyvät edelleen Time Machinen paikallisissa tilannevedoksissa.