Tiedostojen ja kansioiden pikakatseleminen

Pikakatselulla voit katsella kuvia, tiedostoja tai kansiota avaamatta niitä. Voit käyttää pikakatselua Finder-ikkunoissa, työpöydällä, sähköposteissa, viesteissä ja muissa sijainneissa olevien kohteiden katseluun.

Kuva Pikakatselu-ikkunassa, jossa on painikkeet koko ruudun kokoisen kuvan esikatseluun ja tiedoston avaamiseen tai jakamiseen.
  1. Valitse yksi tai useampi kohde ja paina välilyöntiä. Voit myös klikata voimakkaasti kohdetta.

Pikakatselu-ikkuna avautuu. Jos olet valinnut useampia kohteita, ensimmäinen niistä näytetään.

2. Tee Pikakatselu-osiossa jokin seuraavista:

• Ikkunan suurentaminen käsin: Vedä ikkunan kulmista.

• Kohteen näkeminen koko näytöllä: Klikkaa vasemmalla olevaa koko näytön painiketta . Voit palata aiempaan kokoon klikkaamalla Poistu koko näytön tilasta -painiketta .

• Seuraavan tai edellisen kohteen näyttäminen: Klikkaa vasemmalla olevia nuolia tai paina vasenta ja oikeaa nuolinäppäintä. Koko näytöllä voit katsella kohteita kuvaesityksenä klikkaamalla Toista.

• Kohteiden näyttäminen hakemistosivunäkymässä: Klikkaa vasemmalla olevaa välilehtinäkymäpainiketta tai paina komento-rivinvaihto.

• Toista Live Photo -kuvan video-osa. Kun avaat pikakatseluikkunassa Live Photo -kuvan, kuvan video-osa toistetaan automaattisesti. Jos haluat katsoa sen uudelleen, klikkaa kuvan vasemmasta alareunasta Live Photo.

• Kohteen avaaminen: Klikkaa Avaa ohjelmalla [ohjelma].

• Kohteen jakaminen: Klikkaa oikealla olevaa jakopainiketta .

3. Kun olet valmis, sulje pikakatseluikkuna: Paina välilyöntiä, klikkaa voimakkaasti uudelleen tai klikkaa sulkemispainiketta .