Fontit-ikkunan fonttikokojen muuttaminen

Muuta Fontit-ikkunassa saatavilla olevia fonttikokoja.

1. Valitse ohjelmassa kuten Mail tai TeXturi Muoto > Näytä fontit tai Muoto > Fontit > Näytä fontit.

2. Valitse Fontit-ikkunan Toiminto-ponnahdusvalikosta Muokkaa kokoja ja tee sitten jokin seuraavista:

• Paperikoon lisääminen: Kirjoita uusi koko ja klikkaa Lisää-painiketta .

• Liukusäätimen arvojen muuttaminen: Kirjoita uudet arvot vähimmäis- tai enimmäisarvokenttiin.

• Fonttikoon poistaminen: Valitse se luettelosta ja klikkaa Poista-painiketta .

• Alkuperäisten arvojen palauttaminen: Klikkaa Palauta koot.

3. Klikkaa Valmis.