App Store -asetukset

Voit määrittää, miten App Store päivittää Macin ja ohjelmat. Jos haluat avata App Store -asetukset, valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa App Store.

Avaa App Store -asetukset

Etsi päivityksiä automaattisesti

Voit määrittää Macin etsimään päivityksiä automaattisesti.

Lataa uudet päivitykset taustalla

Voit määrittää Macin lataamaan päivitykset kysymättä sinulta.

Asenna ohjelmistopäivitykset

Voit määrittää Macin asentamaan päivityksiä automaattisesti.

Asenna macOS-päivitykset

Mac asentaa macOS-päivitykset automaattisesti.

Asenna järjestelmädatatiedostot ja suojauspäivitykset

Voit määrittää Macin asentamaan järjestelmätiedostot ja turvallisuuspäivitykset automaattisesti.

Lataa muilla Maceilla ostetut ohjelmat automaattisesti

Voit asettaa Macin lataamaan App Storesta muilla Maceilla ostetut ohjelmat.

Sinun täytyy olla kirjautuneena Mac App Storeen samalla Apple ID:llä, jota käytit ohjelmien ostamisessa.

Näytä päivitykset tai Tarkista nyt

Voit katsoa App Storesta saatavilla olevat päivitykset klikkaamalla Näytä päivitykset.

Jos haluat etsiä päivityksiä, klikkaa Etsi nyt.

Ostot ja ohjelman sisäiset ostot

Voit asettaa Macin vaatimaan aina salasanan ohjelman sisäisille ostoille tai sallimaan ostot 15 minuutin ajan salasanan syöttämisestä ja sitten taas vaatimaan salasanan.

Ilmaiset lataukset

Valitse, vaatiiko Mac salasanan ilmaisiin latauksiin.

Jos haluat lisätietoja App Storesta, katso Ohjelmien etsiminen, ostaminen ja lataaminen.