Kuvakkeiden tasaaminen ja koon muuttaminen

Voit muuttaa kuvakkeiden tasausta, kokoa ja tekstiä työpöydällä tai Finder-ikkunoissa. Jos haluat vaihtaa tiedoston tai kansion kuvaketta, katso Muokattujen kuvakkeiden luominen tiedostoille tai kansioille.

Työpöydällä

Ctrl-klikkaa työpöytää. Tee sitten jokin seuraavista vaihtoehdoista:

• Kuvakkeiden nopea kohdistaminen: Valitse Kohdista.

Jos Kohdista-valintaa ei näy, olet asettanut kuvakkeet järjestettäväksi automaattisesti. Jotta näet Kohdista-valinnat, valitse Järjestämisperuste ja Ei mitään.

• Kuvakkeiden tasaaminen ja järjestäminen kerralla: Valitse Kohdistamisperuste ja valitse vaihtoehto.

Jos Kohdistamisperuste-valintaa ei näy, olet asettanut kuvakkeet järjestettäväksi automaattisesti. Jotta näet Kohdista-valinnat, valitse Järjestämisperuste ja Ei mitään.

• Kuvakkeiden tasaamisen ja järjestämisen määrittäminen automaattiseksi: Valitse Järjestämisperuste ja valitse vaihtoehto.

• Kuvakkeen koon, ruudukon välistyksen (kuvakkeiden välin) ja tekstin koon muuttaminen: Valitse Näytä > Näkymävalinnat ja tee muutokset säädöillä.

Finder-ikkunassa

1. Avaa Finder-ikkuna ja avaa sitten kansio, jota haluat muuttaa.

2. Valitse Näytä > Näkymävalinnat ja tee haluamasi muutokset. Voit esim. klikata Järjestämisperuste-ponnahdusvalikkoa ja valita Muokattu.

Jos haluat lisätietoja, katso: Tapoja tarkastella Finder-ikkunoiden kohteita.