Jos et voi avata ohjelmaa

Sinulla ei ehkä ole oikeutta avata ohjelmaa tai ohjelma saattaa olla vioittunut tai sitä ei ole asennettu.

• Jos et ole Macin ylläpitäjä, ylläpitäjä saattaa estää sinua käyttämästä ohjelmaa. Ota yhteyttä Macin ylläpitäjään.

• Saatat olla avaamassa ohjelmaa, jota tunnistettu kehittäjä ei ole rekisteröinyt Applen järjestelmään. Voit halutessasi avata tunnistamattoman kehittäjän ohjelman.

• Ohjelma saattaa olla vioittunut. Yritä asentaa se uudelleen. Jos et vieläkään voi avata ohjelmaa, ota yhteyttä ohjelman valmistajaan.

• Jos asensit äskettäin uuden macOS-version, jotkin ohjelmat on ehkä päivitettävä tai asennettava uudelleen, jotta ne toimivat oikein.