Etsi ystäväni -widgetin käyttäminen

Jos seuraat perheesi ja ystäviesi sijaintia käyttämällä Etsi ystäväni -ohjelmaa iOS-laitteella, voit käyttää Ilmoituskeskuksessa Etsi ystäväni -widgettiä, jotta näet heidän sijaintinsa Macillasi. Widgetti näyttää myös ihmiset, jotka jakavat sijaintinsa iOS-laitteiden Viestit-ohjelmassa.

Kysy Siriltä: Kun käytät Etsi ystäväni -widgettiä, Siri voi näyttää sinulle ystäviesi sijainnit. Voit sanoa esimerkiksi: ”Missä Tuuli on?” Lisätietoja Siristä.

Ilmoituskeskuksen Tänään-näkymän Etsi ystäväni -widgetti näyttää ystävän sijainnin kartalla.
  • Etsi ystäväni -widgetin lisääminen: Klikkaa Valikkorivillä Ilmoituskeskuksen kuvaketta , klikkaa Tänään-näkymän alaosassa Muokkaa ja lisää Etsi ystäväni -widgetti klikkaamalla Lisää-painiketta .

Huomaa: Jos widgetissä ei sen lisäämisen jälkeen näy ketään, varmista, että olet kirjautuneena iCloudiin Macilla. Etsi ystäväni on myös otettava käyttöön iOS-laitteella, ja ystäviesi on jaettava sijaintinsa kanssasi. Lisätietoja löytyy Applen tukiartikkelista Tietoja Etsi ystäväni -toiminnosta.

• Yli viiden henkilön näyttäminen: Klikkaa Näytä lisää.

• Avaa Yhteystiedot-ohjelmassa henkilön kortti. Klikkaa henkilön kuvaa tai nimikirjaimia.

• Henkilön sijainnin näyttävän kartan näyttäminen: Klikkaa tai klikkaa voimakkaasti henkilön tietoja (etäisyys näytetään, kun olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon).

• Kartan lähentäminen: Kaksoisklikkaa karttaa.

• Kartan loitontaminen: Pidä optionäppäintä painettuna ja kaksoisklikkaa karttaa.

• Kartalla liikkuminen: Pidä hiirtä tai ohjauslevyä painettuna ja vedä karttaa.

• Kartan avaaminen Kartat-ohjelmassa: Kaksoisklikkaa henkilön kuvaa tai nimikirjaimia kartalla. Voit tarkistaa liikenneolosuhteet, julkisten kulkuvälineiden tiedot ja muut tiedot Kartat-ohjelmassa.