Näytön tai television liittäminen

Voit helposti katsella Macin työpöytää näytöllä, kuten Apple Thunderbolt-näytöllä, tai TV:ssä.

• HDMI-liittimellä varustetun television tai näytön liittäminen: Liitä näytön kaapeli suoraan Macin HDMI-porttiin. Jos haluat lisätietoja television liittämisestä, katso: TV:n käyttäminen näyttönä.

• VGA-liittimellä varustetun näytön liittäminen: Liitä näyttö mini-DisplayPort–VGA-sovittimella Macin Thunderbolt-porttiin .

• Näytön liittäminen USB-C-porttiin: Liitä näyttö Macin USB-C-porttiin USB-C Digital AV Multiport -sovittimen tai USB-C VGA Multiport -sovittimen avulla.

• Näytön liittäminen Mini-DisplayPortiin: Liitä näytön kaapeli suoraan Macin Mini-DisplayPortiin .

• Apple Thunderbolt-näytön liittäminen: Liitä näytön kaapeli suoraan Macin Thunderbolt-porttiin . Muodosta yhteys tietyissä uusissa MacBook Pro -malleissa Thunderbolt-3-(USB-C)–Thunderbolt-2-sovittimella Thunderbolt-näyttöön.

• Apple LED Cinema Display -näytön liittäminen: Liitä näytön kaapeli suoraan Macin Thunderbolt-porttiin .

Jos näytössä on videoportti, jota Mac ei voi käyttää, voit ehkä käyttää sovitinta näytön liittämiseen.