Oman tai toisen henkilön kuvan vaihtaminen

Voit lisätä tai vaihtaa kirjautumisikkunassa ja eri Mac-ohjelmissa näytettävän kuvan ja valita ystäville, perheenjäsenille ja muille yhteystiedoille käytettävät kuvat.

Viestit-ohjelman sivupalkki, jossa näkyy henkilöiden kuvia heidän nimiensä vieressä.

Käyttäjäkuvasi

Voit vaihtaa kuvan, joka näkyy käyttäjätunnuksen vieressä sisäänkirjautumisikkunassa.

Kuvasi Viestit-ohjelmassa

Voit vaihtaa kuvan, joka näkyy viestiesi vieressä toisten henkilöiden kaveriluetteloissa Jabber-tileillä. He voivat valita eri kuvan edustamaan sinua. Jos haluat lisätietoja, katso Kuvan vaihtaminen Viestit-ohjelmassa.

Kuvasi Mail-ohjelmassa

Mail voi näyttää sinun ja sinulle sähköpostia lähettävien henkilöiden kuvia käytettävissä olevista kuvista riippuen. Kuvat näytetään vain sinulle; niitä ei sisällytetä sähköposteihin. Jos haluat lisätietoja, katso Mailissa käytettävien kuvien vaihtaminen.

Kuvat Yhteystiedoissa

Sisällytä kuvasi yhteystietokorttiisi. Voit käyttää myös henkilöiden yhteystietokorteissa olevia kuvia (kuvat saattavat näkyvä muissa ohjelmissa). Yhteystietosi eivät näe valitsemiasi kuvia – vain sinä näet ne. Jos haluat lisätietoja, katso Lisää tai muuta yhteystietojen kuvaa.