Lataa Magic Keyboard, Magic Mouse 2 tai Magic Trackpad 2

Kun Magic Keyboard, Magic Mouse 2 tai Magic Trackpad 2 liitetään Maciin, se latautuu automaattisesti.

• Liitä Lightning–USB-kaapelin toinen liitin Magic Keyboardiin, Magic Mouse 2:een tai Magic Trackpad 2:een ja toinen liitin Macin USB-porttiin.

Voit käyttää Magic Keyboardia tai Magic Trackpad 2:ta, kun se on liitettynä Maciin, mutta et voi käyttää Magic Mouse 2:ta, kun se on liitettynä latauskaapeliin.

Kun näppäimistö, hiiri tai ohjauslevy on ladattu, näet ilmoituksen siitä, että voit irroittaa kaapelin ja käyttää laitettasi langattomasti.