Tutustu uuteen iPhoneesi

Autamme sinua ottamaan uuden iPhonesi käyttöön. Lisäksi esittelemme sinulle muutamia erinomaisia toimintoja, joilla voit käyttää sitä monipuolisesti.

iPhonen käyttöönottaminen ja käytön aloittaminen

Ohjatun käyttöönoton jälkeen voit aloittaa iPhonesi käytön. Voit surffata Internetissä, lähettää viestejä, soittaa puheluita, ladata ohjelmia ja musiikkia sekä hyödyntää monia muita toimintoja.

Kaikki tarvitsemasi on vain pyyhkäisyn päässä

Lue viimeisimmät uutiset, tarkista ilmoitukset ja käytä nopeasti asetuksia sekä ohjelmia: kaikki tämä on mahdollista vain yhdellä pyyhkäisyllä.

Lisää iPhonen erinomaisia toimintoja

Mitä paremmin opit tuntemaan uuden iPhonesi, sitä enemmän pidät siitä. Esittelemme tässä muutamia toimintoja, joilla voit tehdä entistä enemmän iPhonellasi.