iPhoneen tutustuminen

Autamme sinua ottamaan uuden iPhonesi käyttöön ja sekä sen käytössä. Uudella iPhonellasi voit tehdä enemmän kuin koskaan aiemmin.

Tärkeimmät asiat ensin

Voit ottaa käyttöön uuden iPhonen tai vaihtaa käyttöösi iPhonen muutaman helpon toimenpiteen avulla.

Kaikki tarvitsemasi on vain pyyhkäisyn päässä

Käytä asetuksia ja appeja nopeasti, tarkista ilmoitukset ja lue viimeisimmät uutiset yhdellä pyyhkäisyllä.

Lisää iPhonen erinomaisia toimintoja

Mitä paremmin opit tuntemaan uuden iPhonesi, sitä enemmän pidät siitä. Tutustu tarkemmin myös muihin toimintoihin, joiden avulla voit käyttää iPhone mahdollisimman tehokkaasti.