Tässä artikkelissa kerrotaan Viestit-ohjelman käytöstä

Viestit-ohjelmalla voit lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä, kuvia, videoita, räätälöityjä tehosteita ja muuta. Täältä voit lukea ohjeet aloittamiseen ja hankkia ohjeita.

Aloittaminen

Tarvitsetko apua?

Lue ohjeita viestien vastaanottamisen ja lähettämisen ongelmiin.

Viestien räätälöinti

iPhonen, iPadin ja iPod touchin iOS 10:ssä voit lähettää entistä ilmeikkäämpiä ja animoituja viestejä. Voit lisätä uusia tehosteita, luonnoksia ja suurempia emojeita keskusteluihisi. Voit myös luoda ja jakaa sisältöä suoraan Viestit-ohjelmassa muiden valmistajien ohjelmien avulla.