Ohjeet Viestit-ohjelman käyttöön

Viestit-ohjelmassa voit lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä, kuvia, videoita, räätälöityjä tehosteita ja paljon muuta iPhonella, iPadilla, iPod touchilla ja Apple Watchilla.

Viestit-ohjelman käytön aloittaminen

Viestien räätälöinti

iPhonen, iPadin ja iPod touchin iOS 10:ssä voit lähettää entistä ilmeikkäämpiä ja animoituja viestejä. Voit lisätä uusia tehosteita, luonnoksia ja suurempia emojeita keskusteluihisi. Voit myös luoda ja jakaa sisältöä suoraan Viestit-ohjelmassa muiden valmistajien ohjelmien avulla.