Poistettujen tekstiviestien palauttaminen iPhonessa tai iPadissa

iOS 16:ssa, iPadOS 16.1: ssä tai uudemmassa voit palauttaa Viestit-apissa poistamasi keskustelut ja viestit.

Poistetun viestin tai keskustelun palauttaminen

1. Napauta Viestit-apissa Muokkaa keskustelusivulla. Jos olet aiemmin ottanut viestien suodattamisen käyttöön, Muokkaa-painike ei tule näkyviin. Napauta sen sijaan keskustelusivulla Suodattimet.

2. Napauta Näytä äskettäin poistetutKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

Napauta Viestit-apin keskustelusivulla Muokkaa ja hae äskettäin poistettujen viestien näyttämisen vaihtoehto.

3. Valitse keskustelut, joissa on palautettavia viestejä, ja napauta sitten Palauta.

Napauta Viestit-apin Äskettäin poistetut -sivulla keskustelua, joka sisältää ne viestit, jotka haluat palauttaa.

4. Napauta Palauta viesti tai Palauta [numero] viestiä.

Tarvitset poistettujen viestien ja keskusteluiden palauttamiseen iOS 16:n, iPadOS 16.1:n tai uudemman. Voit palauttaa vain viestit ja keskustelut, jotka olet poistanut viimeisten 30–40 päivän aikana. Jos poistat viestin ennen kuin päivität iOS 16 tai iPadOS 16 -versioon tai uudempaan, viestiä ei voida palauttaa.

Katso, miten voit poistaa viestin tai Viestit-apin keskustelun iPhonesta