Tekstiviesteistä hakeminen iPhonessa

iOS 16.2:ssa ja sitä uudemmissa voit hakea tiettyjä asioita keskusteluista ja kuvista.

Hakukentän tuominen näkyviin Viestit-apissa

1. Avaa keskustelulista Viestit-apista.

2. Tuo hakukenttä näkyviin pyyhkäisemällä alaspäin Viestit-apin keskustelulistasta.

3. Kirjoita etsittävä sisältö ja napauta hakua.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

iOS 16.2:ssa ja sitä uudemmissa voit hakea kuvia viesteistä sen mukaan, mitä kuvassa on (esim. koira, auto ja henkilö), tai tekstiä. iOS 17:ssä ja sitä uudemmissa voit rajata hakua suodattimien avulla, jotta löydät etsimäsi helposti. Voit esimerkiksi käyttää suodattimina tietyn henkilön viestejä, sisältötyyppejä (esim. kuvia tai linkkejä) tai avainsanoja.

Jos olet hiljattain poistanut keskustelun, se ei sisälly hakutuloksiin. Lue, miten voit palauttaa poistettuja viestejä iOS:ssä.

Liitteiden etsiminen tietystä keskustelusta

1. Avaa keskustelu, josta haluat hakea liitteitä.

2. Napauta ryhmän tai yhteystiedon nimeä viestin ylälaidasta. Jos käytössäsi on iOS 14 tai sitä vanhempi tai iPadOS, napauta Tiedot-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

3. Vieritä alas, jotta näet muun muassa Kuvat, Linkit ja Dokumentit keskustelusta. Painamalla pitkään kuvaa tai liitettä näet lisää toimintoja, kuten Tallenna, Kopioi, Jaa ja Poista.