Jos iPhone-viestisi ovat vihreitä

Miksi iPhone-viestisi ovat vihreitä? Multimedia- ja tekstiviestit näkyvät laitteessasi vihreissä tekstikuplissa. Opi käyttämään sinisiä kuplia niiden sijaan.

Miksi viestisi näkyvät vihreissä kuplissa sinisten kuplien sijaan

Jos näet sinisen sijaan vihreän viestikuplan, viesti lähetettiin iMessagen sijaan multimedia- tai tekstiviestinä. Tämä voi johtua useista mahdollisista syistä:

Lue lisätietoja iMessagen ja multimedia-/tekstiviestien eroista.

Äidille lähetetty tekstiviesti kysyy lasagneresepteistä ja näkyy vihreässä kuplassa, koska se lähetettiin teksti- tai multimediaviestinä.

iMessage-viestien ottaminen käyttöön, jotta viestit näkyvät sinisissä kuplissa, kun se on mahdollista

1. Napauta Asetukset-apissa Viestit.

2. Ota iMessage-viestit käyttöön.

Jos haluat, että viestisi näkyvät sinisissä kuplissa, sinun on otettava iMessage-viestit käyttöön kohdassa Asetukset > Viestit.

3. Napauta tarvittaessa Lähetä ja vastaanota, niin voit valita, aloitetaanko uudet keskustelut puhelinnumerostasi vai sähköpostiosoitteestasi.