Yhteystietojen pitäminen ajan tasalla kaikissa laitteissasi iCloudin avulla

iCloudin avulla voit pitää yhteystietosi taskussa tai työpöydällä. Kun lisäät tai päivität yhteystiedon, iCloud tekee muutokset kaikkialla.

iCloudin avulla voit käyttää yhteystietoja iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla, Windows-tietokoneella tai icloud.comissa. Kun teet muutoksia yhteen laitteeseen tai tietokoneeseen, yhteystiedot päivitetään automaattisesti. Sinulla on siis yhteyshenkilöiden ajan tasalla olevat tiedot aina mukanasi aikaan ja paikkaan katsomatta.

Aloittaminen

iCloud-yhteystietojen ottaminen käyttöön

Kun laitat iCloud-yhteystiedot päälle, kaikki erillisiin laitteisiin tallennetut tiedot lähetetään iCloudiin. Jos laitat iCloud-yhteystiedot pois päältä, tietojasi ei automaattisesti siirretä iCloudista takaisin laitteeseen.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Valitse Asetukset > [nimesi] > iCloud. Jos käytössä on iOS 10.2 tai aiempi, valitse Asetukset > iCloud.
  2. Laita Yhteystiedot päälle.
  3. Kun sinulta kysytään, haluatko yhdistää vai peruuttaa, napauta Yhdistä.

Kaikki Yhteystietoihin tallennetut tiedot lähetetään iCloudiin.

Mac

1. Valitse näytön ylälaidan siirtymisvalikosta Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset.
  2. Klikkaa iCloud.
  3. Valitse Yhteystiedot. Sinulta ei kysytä, haluatko yhdistää tietoja.

Kaikki Yhteystietoihin tallennetut tiedot lähetetään iCloudiin.

iCloud.com tai iCloudin Windows-versio

Kun laitat iCloud-yhteystiedot iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Macissa päälle, yhteystiedot lähetetään iCloudiin. Voit etsiä yhteystiedot ja muokata niitä iCloud.comissa tai iCloudin Windows-versiossa. Tekemäsi muutokset päivitetään automaattisesti muihin laitteisiin.

Jos laitat iCloud-yhteystiedot iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Macissa pois päältä, yhteystietoja ei poisteta iCloudista, niitä ei päivitetä automaattisesti, eikä tekemiäsi muutoksia päivitetä muiden laitteiden kesken.

Yhteystietojen synkronointi iTunesilla

Jos et halua hallita yhteystietoja iCloudilla tai haluat suorittaa kertasynkronoinnin, synkronoi yhteystiedot manuaalisesti iTunesilla.

Kun synkronoit iTunesin kanssa, tiedot tallennetaan paikallisesti laitteisiin. Tietojen välillä voi olla eroja, jos päivität jonkin laitteen synkronointien välillä. Jos esimerkiksi poistat yhteystietoja tietokoneesta, kun olet synkronoinut iPhonen, iPadin tai iPod touchin kanssa, nämä yhteystiedot poistetaan myös iOS-laitteesta, kun synkronoit seuraavan kerran tietokoneen kanssa.

Ohjeita iCloud-yhteystietojen käyttöön