iPhonen, iPadin tai iPodin synkronointi tietokoneella

Lue ohjeet siihen, miten voit synkronoida musiikkia, elokuvia ja muuta sisältöä Macilla tai Windows-tietokoneella.

Harkitse ennen sisällön synkronointia Macissa tai Windows-tietokoneessa olevan sisällön siirtämistä pilveen iCloudin, Apple Musicin tai jonkin muun vastaavan palvelun avulla. Tällä tavoin voit käyttää musiikkiasi, kuviasi ja muuta sisältöäsi iOS-laitteissa, kun et ole tietokoneesi lähellä. Lue lisää Apple Musicin tai iCloud-kuvien käyttämisestä tietokoneen sijasta.

Jos käytät macOS Catalinaa

Jos käytät macOS Mojavea tai tätä vanhempaa versiota tai Windows-tietokonetta

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.