iPhonen, iPadin tai iPod touchin synkronointi iTunesin kanssa USB:n kautta

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit synkronoida laitteesi tietokoneen iTunesin kanssa.

Voit synkronoida laitteessasi olevat tiedot tietokoneesi kanssa iTunesin avulla. Jos tietokoneessasi on esimerkiksi musiikkia tai elokuvia, synkronointi lisää ne myös iPhoneesi, iPadiisi tai iPod touchiisi.Voit ottaa synkronoinnin käyttöön noudattamalla seuraavia ohjeita.

1. Avaa iTunes. Varmista, että tietokoneessasi on iTunesin uusin versio.
  2. Liitä laite tietokoneeseen.Liitä laite tietokoneeseen laitteen mukana toimitetulla USB-kaapelilla.
  3. Etsi liittämäsi laite.Lue, miten löydät liittämäsi laitteen iTunesissa.
  4. Klikkaa laitettasi. iTunes-ikkunan vasemman laidan Asetukset-kohtaan tulee näkyviin välilehtiä.

Jos iTunes-kirjastossa ei ole jotakin sisältötyyppiä, sitä koskevaa välilehteä ei näy.Esimerkiksi jos kirjastossa ei ole podcasteja, Podcast-välilehteä ei näy.

Näkyvissä saattavat olla seuraavat välilehdet Musiikki-, Elokuvat- ja TV-ohjelmat-välilehtien lisäksi:

Tiedot: synkronoi yhteystiedot ja kalenterit.
    Ohjelmat: hallitse ohjelmia ja tiedostonjakoa.
    Podcastit: synkronoi podcastit.
    iTunes U: synkronoi iTunes U -kurssit.
    Kirjat: synkronoi kirjat ja PDF-dokumentit.
    Äänikirjat: synkronoi äänikirjat.
    Merkkiäänet: synkronoi soittoäänet ja muut ilmoitusäänet.
    Kuvat: synkronoi kuvat. Lue, miten voit synkronoida kuvat iTunesin kanssa. Ota synkronointi käyttöön.

iTunes ei voi synkronoida joitakin sisältötyyppejä, kuten sähköpostitilejä, muistiinpanoja ja kirjanmerkkejä.

5. Ota synkronointi käyttöön.Voit ottaa musiikin, elokuvien, TV-ohjelmien, podcastien, kirjojen, äänikirjojen, merkkiäänten, kuvien ja tietojen synkronoinnin käyttöön. Tee se klikkaamalla Asetukset-luettelossa olevaa sisältötyyppiä ja lisäämällä sitten valinta Synkronoi-kohdassa olevaan valintaneliöön. Jos neliössä on jo valintamerkki, synkronointi on käytössä kyseisen välilehden osalta. Voit poistaa synkronoinnin käytöstä poistamalla valintaneliön valinnan.
  6. Synkronoi sisältösi.Voit synkronoida sisältösi klikkaamalla näytön oikeassa alakulmassa olevaa Synkronoi-painiketta. Tietokoneeseen synkronoituvat vain niiden sisältötyyppien tiedot, joiden synkronoinnin olet ottanut käyttöön. Jos muutat asetuksia, klikkaa ensin Käytä-painiketta. Voit synkronoida iOS-laitteesi myös Wi-Fin kautta.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Muokattu viimeksi: