iPhonen, iPadin ja iPodin synkronointi iTunesin kanssa USB:n avulla

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit synkronoida iOS-laitteen tietokoneen iTunesin kanssa.

iTunesin avulla voit synkronoida iPodissa, iPhonessa tai iPadissa olevat tiedot tietokoneesi kanssa. Jos esimerkiksi tietokoneessasi on elokuvia tai musiikkia, synkronointi lisää kyseisen mediasisällön iPhoneen, iPadiin tai iPodiin.

Synkronointi on tarpeen aina kun haluat lisätä sisältöä laitteeseesi tai päivittää tai poistaa laitteessasi olevaa sisältöä. Voit muuttaa synkronointiasetuksia milloin tahansa.

Synkronoinnin käyttöönotto

1. Avaa iTunes. Varmista, että tietokoneessasi on iTunesin uusin versio.
  2. Liitä iOS-laite tietokoneeseen mukana toimitetulla USB-kaapelilla.
  3. Etsi liitetty iOS-laite.
  4. Kun olet osoittanut iOS-laitettasi, iTunes-ikkunan vasemman laidan Asetukset-kohdassa näkyy välilehtiä.

• Yhteenveto: sisältää tietoja laitteestasi, asetuksia laitteen varmuuskopiointiin tai päivittämiseen sekä käyttöapuasetuksia.
    • Ohjelmat: hallitse ohjelmia ja tiedostonjakoa.
    • Musiikki: synkronoi musiikit.
    • Elokuvat: synkronoi elokuvat.
    • TV-ohjelmat: synkronoi TV-ohjelmat.
    • Podcastit: synkronoi podcastit.
    • iTunes U: synkronoi iTunes U -kurssit.
    • Kirjat: synkronoi kirjat ja PDF-dokumentit.
    • Merkkiäänet: synkronoi soittoäänet ja muut ilmoitusäänet.
    • Kuvat: synkronoi kuvat iPhotosta tai tietokoneen kansiosta.
    • Tiedot: synkronoi yhteystiedot ja kalenterit.
    •  Omassa laitteessa: näyttää laitteessasi olevat musiikit, elokuvat, TV-ohjelmat, podcastit, kirjat, merkkiäänet ja sanelut.
    Joitakin välilehtiä ei näy, jos kirjastossasi ei ole niitä koskevaa sisältöä. Esimerkiksi jos kirjastossa ei ole podcasteja, Podcast-välilehteä ei näy.

5. Voit laittaa musiikkien, elokuvien, TV-ohjelmien, podcastien, kirjojen, merkkiäänten, kuvien ja tietojen synkronoinnin päälle. Laita synkronointi päälle osoittamalla Asetukset-luettelossa olevaa sisältötyyppiä ja osoittamalla sitten Synkronoi [sisältötyyppi] -kohdan vieressä olevaa valintaneliötä. Jos neliössä on jo valintamerkki, synkronointi on päällä kyseisen välilehden osalta. Laita synkronointi pois päällä poistamalla valinta.
  6. Synkronoi sisältö osoittamalla näytön oikeassa alakulmassa olevaa Synkronoi-painiketta. Tietokoneeseen synkronoidaan vain niiden sisältötyyppien tiedot, joiden synkronoinnin olet laittanut päälle. Jos teit muutoksia asetuksiin, sinun täytyy ensin osoittaa Käytä-painiketta.

Voit synkronoida iOS-laitteen myös Wi-Fin kautta. Lue lisätietoja iPhonen, iPadin ja iPodin tietojen synkronoinnista iTunesin kanssa Wi-Fi-yhteyden kautta.

Laitetta ei tunnisteta

Lue, mitä tehdä, jos iTunesin OS X -versio ei tunnista laitettasi.

Lue, mitä tehdä, jos iTunesin Windows-versio ei tunnista laitettasi.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Muokattu viimeksi: