iPhonen, iPadin tai iPodin synkronointi tietokoneella

Lue ohjeet siihen, miten voit synkronoida musiikkia, elokuvia ja muuta sisältöä Macilla tai PC:llä.

Jos käytät macOS Catalinaa, synkronoi sisältöä iOS- tai iPadOS-laitteeseesi Finderilla. Jos käytät macOS Mojavea tai tätä vanhempaa tai Windows-tietokonetta, käytä iTunesia.Ennen kuin synkronoit tietokoneella sisältöä iOS- tai iPadOS-laitteeseen, harkitse iCloudin, Apple Musicin tai vastaavan palvelun käyttämistä pitääksesi Macin tai Windows-tietokoneen sisällön pilvessä. Tällä tavoin voit käyttää musiikkiasi, kuviasi ja muuta sisältöäsi iOS-laitteissa, kun et ole tietokoneesi lähellä. Lue lisää Apple Musicin tai iCloud-kuvien käyttämisestä tietokoneen sijasta.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.