Sähköpostitilin lisääminen iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin

Sähköpostitilin voi lisätä iOS-laitteen Mail-appiin kahdella tavalla: automaattisesti tai manuaalisesti. Katso, kumpi vaihtoehto sopii sinulle paremmin.

Sähköpostitilin määrittäminen automaattisesti

Jos käytät iCloudin, Googlen tai Yahoon kaltaista sähköpostipalvelua, Mail voi määrittää sähköpostitilisi käyttövalmiiksi automaattisesti, kun annat sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Toimi seuraavasti:

1. Valitse Asetukset > Salasanat ja tilit.
  2. Napauta Lisää tili ja valitse sitten sähköpostipalveluntarjoajasi.
  3. Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
  4. Napauta Seuraava. Odota sitten hetki, että Mail vahvistaa tilisi.
  5. Valitse sähköpostitilisi tiedot, kuten Yhteystiedot tai Kalenterit.
  6. Napauta Tallenna.

Jos et näe sähköpostipalveluntarjoajaasi, napauta Muu ja lisää tilisi manuaalisesti.

Sähköpostitilin määrittäminen manuaalisesti

Jos sinun on otettava sähköpostitili käyttöön manuaalisesti, varmista, että tiedät tilisi sähköpostiasetukset. Jos et tiedä sähköpostisi asetuksia, voit tarkistaa ne tai ottaa yhteyttä omaan sähköpostipalveluntarjoajaasi. Noudata sen jälkeen seuraavia ohjeita:

1. Valitse Asetukset > Salasanat ja tilit.
  2. Napauta Lisää tili, napauta Muu ja napauta sitten Lisää tili.
  3. Anna nimesi, sähköpostiosoitteesi, salasanasi ja tilisi kuvaus.
  4. Napauta Seuraava. Mail yrittää etsiä sähköpostisi asetukset ja määrittää tilisi. Jos Mail löytää tarvittavat asetukset, voit viimeistellä tilisi määrittämisen napauttamalla Valmis.

Tiliasetusten syöttäminen manuaalisesti

Jos Mail ei löydä sähköpostiasetuksiasi, sinun täytyy antaa ne manuaalisesti. Napauta Seuraava ja noudata sen jälkeen seuraavia ohjeita:

1. Valitse uuden tilin protokollaksi joko IMAP tai POP. Jos et tiedä, kumpi sinun tulisi valita, ota yhteyttä sähköpostipalveluntarjoajaasi.
  2. Anna saapuvan ja lähtevän postin palvelimen tiedot. Napauta sitten Seuraava. Jos et tiedä näitä asetuksia, voit yrittää tarkistaa ne avullamme tai ottaa yhteyttä omaan sähköpostipalveluntarjoajaasi.
  3. Jos sähköpostiasetuksesi ovat kunnossa, viimeistele määritys valitsemalla Tallenna. Jos asetukset ovat väärin, sinua pyydetään muokkaamaan niitä.

Jos sähköpostitilin määrittäminen tai sähköpostiasetusten tallentaminen ei onnistu, ota yhteyttä sähköpostipalveluntarjoajaasi.

Lue lisätietoja Mail-apista

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.