Sähköpostitilin lisääminen iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin

Sähköpostitilin voi ottaa käyttöön iOS-laitteen Mail-apissa kahdella tavalla: automaattisesti tai manuaalisesti. Katso, kumpi vaihtoehto sopii sinulle paremmin.

iPhone, jossa näkyy, miten sähköpostitili lisätään automaattisesti

Sähköpostitilin ottaminen käyttöön automaattisesti

Jos käytät iCloudin, Googlen tai Yahoon kaltaista sähköpostipalvelua, Mail voi määrittää sähköpostitilisi käyttövalmiiksi automaattisesti, kun annat sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Toimi seuraavasti:

1. Valitse Asetukset > Mail ja napauta sitten Tilit.
  2. Napauta Lisää tili ja valitse sitten sähköpostipalveluntarjoajasi.
  3. Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
  4. Napauta Seuraava. Odota sitten hetki, että Mail vahvistaa tilisi.
  5. Valitse sähköpostitilisi tiedot, kuten Yhteystiedot tai Kalenterit.
  6. Napauta Tallenna.

Jos et näe sähköpostipalveluntarjoajaasi, napauta Muu ja lisää tilisi manuaalisesti.

iPhone, jossa näkyy, miten sähköpostitili lisätään manuaalisesti

Sähköpostitilin ottaminen käyttöön manuaalisesti

Jos sinun on otettava sähköpostitili käyttöön manuaalisesti, varmista, että tiedät tilisi sähköpostiasetukset. Jos et tiedä sähköpostisi asetuksia, voit tarkistaa ne tai ottaa yhteyttä omaan sähköpostipalveluntarjoajaasi. Noudata sen jälkeen seuraavia ohjeita:

1. Valitse Asetukset > Mail ja napauta sitten Tilit.
  2. Napauta Lisää tili, napauta Muu ja napauta sitten Lisää sähköpostitili.
  3. Anna nimesi, sähköpostiosoitteesi, salasanasi ja tilisi kuvaus.
  4. Napauta Seuraava. Mail yrittää etsiä sähköpostisi asetukset ja määrittää tilisi. Jos Mail löytää tarvittavat asetukset, voit viimeistellä tilisi määrittämisen napauttamalla Valmis.

Onko sähköpostitilisi määritetty? Lue lisätietoja Mail-apin käyttämisestä iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.

iPhone, jossa näkyy, miten tiliasetukset syötetään

Tiliasetusten syöttäminen manuaalisesti

Jos Mail ei löydä sähköpostiasetuksiasi, sinun täytyy antaa ne manuaalisesti. Napauta Seuraava ja noudata sen jälkeen seuraavia ohjeita:

1. Valitse uuden tilin protokollaksi joko IMAP tai POP. Jos et tiedä, kumpi sinun tulisi valita, ota yhteyttä sähköpostipalveluntarjoajaasi.
  2. Anna saapuvan ja lähtevän postin palvelimen tiedot. Napauta sitten Seuraava. Jos sinulla ei ole näitä tietoja, yritä hakea ne.
  3. Jos sähköpostiasetuksesi ovat kunnossa, viimeistele määritys valitsemalla Tallenna. Jos asetukset ovat väärin, sinua pyydetään muokkaamaan niitä.

Jos sähköpostitilin määrittäminen tai sähköpostiasetusten tallentaminen ei onnistu, ota yhteyttä sähköpostipalveluntarjoajaasi.

Tee Maililla entistä enemmän

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.