Macin ohjelmiston päivittäminen

Päivitä Macin käyttöjärjestelmä ja App Storesta ladatut ohjelmat App Storen avulla.

Jos haluat tarkistaa Macin ohjelmistopäivitykset, avaa Macin App Store -ohjelma. Klikkaa App Store -välilehdeltä Päivitykset, ja lataa ja asenna sitten mahdolliset luetellut päivitykset klikkaamalla Päivitä-painikkeita. Luettelon alapuolelta näkee päivitykset, jotka on asennettu viimeisen 30 päivän aikana.

Jos odotettua Macin päivitystä ei näy:

• Asenna luettelossa olevat päivitykset, palaa Päivitykset-välilehteen ja tarkista päivitykset uudelleen. Jos et vieläkään näe odotettua päivitystä, etsi päivitettävä sovellus käyttämällä hakukenttää.
  • Safarin ja Macin laiteohjelmistopäivitykset eivät ehkä näy, koska sait ne osana macOS-päivityksiä.
  • Jos et ladannut ohjelmaa App Storesta, tarkista päivitykset ohjelman tekijältä.
  • Jos käytössäsi on OS X Snow Leopard tai Lion, saat OS X -päivitykset valitsemalla Omenavalikosta () Ohjelmiston päivitys.

Lue päivitysohjeet uusimpaan macOS-versioon, joka sisältää Safarin ja App Storen uusimmat versiot.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.