OS X:n ja Mac-ohjelmien päivittäminen

Voit päivittää OS X:n ja Mac App Storesta hankitut ohjelmat Mac App Storen avulla.

App Store -kuvake

Voit etsiä Mac-ohjelmistopäivityksiä avaamalla App Storen Macissa ja valitsemalla työkalupalkista Päivitykset. Jos päivityksiä on saatavilla, asenna ne valitsemalla Päivitä-painikkeet.

Mac App Storen Päivitykset-paneeli

Mac App Storessa näkyvät Macin päivitykset, mutta eivät iPhonen, iPadin tai iPod touchin päivitykset. Jos Macissasi ei ole App Storea, saat OS X -päivitykset valitsemalla Omenavalikosta () Ohjelmiston päivityksen.

Jos et näe odotettua Mac-päivitystä:

• Asenna saatavilla olevat päivitykset ja tarkista päivitykset sitten uudelleen. Jotkin päivitykset tulevat näkyviin vasta toisten päivitysten asentamisen jälkeen, ja jotkin päivitykset sisältyvät toisiin päivityksiin. Esimerkiksi Safari-päivitykset eivät näy, koska ne saadaan osana OS X -päivityksiä.
  • Etsi päivitettävä ohjelma työkalupalkin hakukentän avulla.
  • Näet Mac App Storesta hankkimasi ohjelmat valitsemalla työkalupalkista Ostetut. Jos olet hankkinut ohjelman muualta, tarkista päivitykset ohjelman valmistajalta.
  • Jos käytössäsi on Snow Leopard tai Lion, saat OS X -päivitykset valitsemalla Omenavalikosta Ohjelmiston päivityksen. Voit edelleen saada ohjelmapäivityksiä Mac App Storesta.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Muokattu viimeksi: