Macin ohjelmistojen päivittäminen

Ohjeet macOS:n ja ohjelmien päivitystä Mac App Storesta varten.

App Store -kuvake

Voit etsiä Mac-ohjelmistopäivityksiä avaamalla App Storen Macissa ja valitsemalla työkalupalkista Päivitykset. Jos päivityksiä on saatavilla, lataa ja asenna ne napsauttamalla Päivitä-painikkeita.

Mac App Storessa näkyvät Macin päivitykset, mutta eivät iPhonen, iPadin tai iPod touchin päivitykset. Jos Macissasi ei ole App Storea, saat päivitykset valitsemalla Omenavalikosta () Ohjelmiston päivityksen.

Jos et näe odotettua Mac-päivitystä:

• Asenna saatavilla olevat päivitykset ja tarkista päivitykset sitten uudelleen. Jotkin päivitykset tulevat näkyviin vasta toisten päivitysten asentamisen jälkeen, ja jotkin päivitykset sisältyvät toisiin päivityksiin. Esimerkiksi Safari-päivitykset eivät näy, koska ne saadaan osana macOS-päivityksiä.
  • Etsi päivitettävä ohjelma työkalupalkin hakukentän avulla.
  • Valitsemalla työkalupalkista Ostetut-kohdan näet, mitä ohjelmia olet hankkinut Mac App Storesta. Jos olet hankkinut ohjelman muualta, tarkista päivitykset ohjelman valmistajalta.
  • Jos käytössäsi on OS X Snow Leopard tai Lion, saat OS X -päivitykset valitsemalla Omenavalikosta Ohjelmiston päivityksen. Päivitysten hankkiminen Mac App Storesta.

Lisätietoja

Päivitysohjeet uusimpaan macOS-versioon, joka sisältää Safarin ja Mac App Storen uusimmat versiot.

Voit määrittää App Store -asetuksissa kohdan Lataa tuoreet päivitykset taustalla. Jos käytössäsi on OS X El Capitan 10.11.5 tai uudempi, nämä päivitykset sisältävät tärkeitä uusia macOS-versioita, kuten macOS Sierra. Tämän jälkeen Mac ilmoittaa, milloin päivityksiä on valmiina asennusta varten.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.