Macin ohjelmiston päivittäminen

Ohjelmistopäivityksen avulla voit etsiä ja asentaa päivityksiä macOS:lle, sisäänrakennetuille apeille, kuten Safarille, ja App Storesta ladatuille apeille.

Ohjelmistopäivityksen käyttäminen

1. Valitse Omenavalikosta () Järjestelmäasetukset ja etsi sitten päivityksiä klikkaamalla Ohjelmiston päivitys.
  2. Jos päivityksiä on saatavilla, asenna ne klikkaamalla Päivitä nyt -painiketta. Voit vaihtoehtoisesti katsoa kunkin päivityksen tiedot ja valita vain tietyt päivitykset asennettaviksi klikkaamalla Lisätietoja. Sinua saatetaan pyytää antamaan järjestelmänvalvojan salasana.
    Ohjelmiston päivitys -näytön asetukset
  3. Kun Ohjelmiston päivitys ilmoittaa, että Mac on ajan tasalla, myös asennettu macOS-versio ja kaikki sen apit ovat ajan tasalla. Tähän sisältyvät Safari, Musiikki, Kuvat, Kirjat, Viestit, Mail, Kalenteri ja FaceTime.
  4. Jos haluat asentaa tulevat päivitykset automaattisesti, myös App Storesta saamillesi apeille, valitse Pidä Mac automaattisesti ajan tasalla. Macisi ilmoittaa, kun päivitykset edellyttävät sen uudelleenkäynnistystä, joten voit aina siirtää niiden asennusta myöhempään ajankohtaan.

iPhonen, iPadin tai iPod touchin ohjelmiston päivittäminen