Yhteystietojen näkyminen kahdentuneina iCloud-yhteystietojen käyttöönoton jälkeen

Jos otat iCloud-yhteystiedot Macissa tai Windows-tietokoneessa käyttöön ja näet kahdentuneita yhteystietoja, noudata seuraavia ohjeita.

Ennen kuin aloitat

• Jos kahdentunutta sisältöä näkyy iCloud.comin Yhteystiedoissa, ota yhteyttä Apple-tukeen saadaksesi apua.
  • Jos kahdentuneita yhteystietoja näkyy vain tietokoneessa, mutta ei iCloud.comissa, noudata seuraavia ohjeita.

Kahdentuneiden yhteystietojen poistaminen

Noudata seuraavia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

Mac

1. Ota kopio yhteystiedoistasi.
  2. Avaa Yhteystiedot.
  3. Valitse Kortti-valikosta Kortti > Etsi kaksoiskappaleita.
  4. Valitse kysyttäessä Yhdistä.
  5. Toista vaiheet 2–3, kunnes kaksoiskappaleita ei enää löydy.
  6. Ota uusi kopio iCloud-yhteystiedoistasi.

Windows-tietokone

Lue ohjeita seuraavista Microsoftin artikkeleista:

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.