Yhteystietojen näkyminen kahdentuneina iCloud-yhteystietojen käyttöönoton jälkeen

Jos otat iCloud-yhteystiedot Macissa tai Windows-tietokoneessa käyttöön ja näet kahdentuneita yhteystietoja, noudata seuraavia ohjeita.

Ennen kuin aloitat

• Jos kahdentunutta sisältöä näkyy iCloud.comin Yhteystiedoissa, ota yhteyttä Apple-tukeen saadaksesi apua.

• Jos kahdentuneita yhteystietoja näkyy vain tietokoneessa, mutta ei iCloud.comissa, noudata seuraavia ohjeita.

Kahdentuneiden yhteystietojen poistaminen

Noudata seuraavia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

Mac

1. Ota kopio yhteystiedoistasi.

2. Avaa Yhteystiedot.

3. Valitse Kortti-valikosta Kortti > Etsi kaksoiskappaleita.

4. Valitse kysyttäessä Yhdistä.

5. Toista vaiheet 2–3, kunnes kaksoiskappaleita ei enää löydy.

6. Ota uusi kopio iCloud-yhteystiedoistasi.

Windows-tietokone

Lue ohjeita seuraavista Microsoftin artikkeleista:

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.