iCloudin Windows-version lataaminen

iCloudin Windows-version avulla kuvat, videot, sähköposti, kalenteri, tiedostot ja muut tärkeät tietosi kulkevat mukanasi ja ovat käytettävissäsi Windows-tietokoneessasi.

Tarvittavat asiat

* Windows 7:ssä ja Windows 8:ssa voit ladata iCloudin Windows-version Applen sivustosta

Hyödynnä iCloudin Windows-versiota parhaalla mahdollisella tavalla

Kun lataat iCloudin ja otat sen käyttöön Windows-tietokoneessasi, kuvasi, videosi, sähköpostisi, tiedostosi ja kirjanmerkkisi ovat käytettävissäsi kaikissa laitteissasi.

Haluatko käyttää iCloudin uusimpia toimintoja ja ominaisuuksia? Tutustu iCloudin järjestelmävaatimuksiin. Voit myös lukea lisätietoja tämän päivityksen turvallisuussisällöstä. Jos käytät hallittua Apple ID:tä, iCloudin Windows-versiota ei tueta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.