Lataa iCloudin Windows-versio

iCloudin Windows-version avulla kuvat, videot, sähköposti, kalenteri, tiedostot ja muut tärkeät tietosi kulkevat mukanasi ja ovat käytettävissäsi Windows-tietokoneellasi.

Pidä tärkeät asiat kaikissa laitteissasi

Kun lataat ja otat käyttöön iCloudin Windows-tietokoneessasi, kuvasi, videosi, sähköpostisi, tiedostosi ja kirjanmerkkisi ovat käytettävissäsi kaikissa laitteissasi. Jos tarvitset ohjeita, voit tutustua yleisten ongelmien ratkaisuihin tai lukea lisätietoja iCloudin Windows-versiosta.

Lataa iCloudin Windows-versio

Kaikki kuvat kätevästi samassa paikassa

Kun käytät iCloud-kuvakirjastoa Windows-tietokoneessa, voit ladata kaikki kuvat ja videot iCloudista tietokoneeseesi tai lähettää Windows-kuvakirjaston iCloudiin. Kun otat iCloud-kuvajaon käyttöön, voit jakaa muistot haluamiesi henkilöiden kanssa.

iCloud-kuvakirjaston käytön aloittaminen:

1. Avaa iCloudin Windows-versio.
  2. Klikkaa Kuvat-kohdan vieressä olevaa Valinnat-painiketta.
  3. Valitse iCloud-kuvakirjasto.
  4. Klikkaa Valmis ja klikkaa sitten Käytä.

Voit hallita ja poistaa kuvia ja videoita iPhonen, iPadin, iPod touchin tai Macin Kuvat-ohjelmassa ja iCloud.comissa.

iCloud-tallennustilan lisääminen

Saat automaattisesti 5 Gt iCloud-tallennustilaa rekisteröitymisen yhteydessä. Kun hankit lisää tallennustilaa (sopimukset alkaen 50 Gt hintaan 0,99 €/kk), tärkeimmät iCloud-sisältösi ovat varmassa tallessa. Tämä tarkoittaa enemmän tilaa muun muassa kuvillesi, videoillesi, dokumenteillesi ja apeillesi. Voit päivittää tallennustilasi iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Windows-tietokoneella.

iCloud-tallennustilan lisääminen Windows-tietokoneella:

1. Avaa iCloudin Windows-versio.
  2. Klikkaa Tallennustila > Näytä tili.
  3. Kirjoita Apple ID:si salasana.
  4. Klikkaa Näytä tili, ja noudata sitten annettuja ohjeita.

Lue lisätietoja oman maasi tai alueesi iCloud-tallennustilan hinnoista.

Ota hyöty irti iCloudista

Lue, miten voit iCloudin Windows-version avulla käyttää iCloud Drivessa olevia tiedostojasi ja miten voit käyttää Mailia Outlookissa. Lue myös, miten voit helposti jakaa kuvia, kalentereita ja kirjanmerkkejä laitteidesi välillä. Jos iCloud-tallennustilasi on täynnä, autamme sinua hallitsemaan tallennustilaasi, jotta käytössäsi on aina tärkeimpien tietojesi uusimmat versiot.

iCloudin Windows-versio 5.1 ja sitä uudemmat versiot tukevat Outlook 2016:ta. Päivitä iCloudin Windows-versio nyt, niin voit käyttää iCloud Mailia, yhteystietoja ja kalentereita Outlook 2016:ssa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.