Mac Prohon (2019) asennettavissa olevat PCIe-kortit

Lue tietoja Apple MPX -moduuleista ja joistakin kolmansien osapuolten PCIe-korteista, joita voit asentaa Mac Prohon.

Vuoden 2019 Mac Prossa on kahdeksan PCIe-paikkaa:

• Neljä tuplaleveää paikkaa

• Kolme normaalilevyistä paikkaa

• Yksi puolipituinen paikka, jossa on valmiina Applen liitäntälevy

Mac Prossa on yksi tai kaksi Radeon Pro MPX -moduulia, jotka varaavat paikat 1–2 ja paikat 3–4. Voit valita MPX-moduulit, kun tilaat Mac Pron, tai voit tilata niitä erikseen Applelta. Lue, miten PCI-kortit asennetaan Mac Prohon (2019).

Applen MPX-grafiikkamoduulit

Applella on tällä hetkellä useita erilaisia Mac Pro Expansion (MPX) -moduuleja, joissa on AMD Radeon Pro -näytönohjaimet (GPU:t). Radeon Pro MPX -moduuleja voi asentaa paikkoihin 1–2 ja 3–4, ja kutakin moduulia voi asentaa yhden tai kaksi:

Mac Prohon voi asentaa enintään kaksi Radeon Pro MPX -moduulia missä tahansa kokoonpanossa. Radeon MPX -moduuleja voi käyttää myös muiden valmistajien PCIe-näytönohjainten kanssa. Jos käytössä on Boot Camp, Radeon MPX -moduulia ja muun valmistajan AMD-näytönohjainta ei voi käyttää, jos Macissa käytetään Windowsia. Lue tietoja AMD-näytönohjainten käyttämisestä Mac Pron (2019) Microsoft Windowsissa.

Applen liitäntälevy

Mac Pron mukana toimitetaan Applen liitäntälevy, jossa on kaksi Thunderbolt 3 -porttia, kaksi USB-A-porttia ja 3,5 mm:n kuulokeliitäntä. Applen liitäntälevy on asennettu valmiiksi paikkaan 8, eikä sitä voi asentaa toiseen paikkaan.

Kolmansien osapuolten PCIe-kortit

Mac Prohon voi asentaa useita erilaisia PCIe-kortteja, kuten kuitukanavakortteja, kuituverkon verkkokortteja ja ammattilaistason näyttö- ja ääniliitäntäkortteja. Mac Pron PCIe-väylä syöttää jopa 300 W lisätehoa. Jos PCIe-korttisi, kuten näytönohjain, tarvitsee lisätehoa, käytä Belkinin lisävirran syöttöön tarkoitettua kaapelia.

Mac Pro tukee samoja näytönohjaimia, joita ulkoiset näytönohjaimet (eGPU:t) tukevat. Jos käytössä on Boot Camp ja haluat asentaa Macin Windowsissa tarvittavan NVIDIA-kortin, älä asenna sitä paikkaan 2. Lue tietoja AMD-näytönohjainten käyttämisestä Mac Pron (2019) Microsoft Windowsissa.

Joissakin vanhemmissa PCI-korteissa saatetaan käyttää 32-bittisiä lisä-ROMeja, jotka eivät ole yhteensopivia Mac Pron kanssa. Jos asennat PCI-kortteja, jossa on 32-bittisiä lisä-ROMeja, Mac Pro ei ehkä käynnisty oikein.

Afterburner

Afterburner on Applen valmistama laitteistokiihdytykseen tarkoitettu kortti. Lue lisätietoja Afterburnerista.

RAID-kortit

Jos haluat lisätä tallennustilaa, voit asentaa muun valmistajan RAID-kortin, kuten SAS RAID -kortin, tai voit asentaa Promise Pegasus R4i 32TB RAID MPX -moduulin jompaankumpaan MPX-paikoista. Jos Macissa on käytössä Boot Camp, Apple-ohjelmistojen RAID-asemat eivät toimi Windowsissa.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.