Tietoja näytönohjaimien yhteensopivuudesta Mac Pro -malleissa

Mac Pro -tietokoneet käyttävät PCIe (PCI Express) -näytönohjaimia. Tässä artikkelissa kerrotaan, mitkä Applen tarjoamat näytönohjaimet toimivat Mac Prosi kanssa.

Artikkeli koskee vain näytönohjaimia, jotka alun perin toimitettiin tietyn Mac Pron mukana, tai jotka Apple tarjosi päivityspakettina. Vastaavissa ohjaimissa, jotka eivät ole Applen tarjoamia, saattaa olla yhteensopivuusongelmia. Varmista yhteensopivuus kyseisen ohjaimen toimittajalta.

Tarkista näytönohjaimen osanumero sen taustapuolella olevasta merkinnästä.

Mac Pro (loppuvuosi 2013)

• Dual AMD FirePro D300
  • Dual AMD FirePro D500
  • Dual AMD FirePro D700

Mac Pro (vuoden 2010 puoliväli) ja Mac Pro (vuoden 2012 puoliväli)

Mac Pro (alkuvuosi 2009)

• NVIDIA GeForce GT 120
  • ATI Radeon HD 4870
  • ATI Radeon HD 5870, tarjottu päivityspakettina
    Radeon HD 5870 -ohjain edellyttää Mac OS X 10.6.4:n tai uudemman käyttöjärjestelmän ja molempien lisävirtaliitäntöjen käyttöä.

Mac Pro (alkuvuosi 2008)

• ATI Radeon HD 2600 XT
  • NVIDIA GeForce 8800 GT (osanumero 630-9191 tai 630-9897)
  • NVIDIA Quadro FX 5600
  • ATI Radeon HD 4870, tarjottu päivityspakettina
    Radeon HD 4870 -ohjain edellyttää Mac OS X 10.5.7:ää tai uudempaa käyttöjärjestelmää.

Mac Pro (alkuperäinen)

• NVIDIA GeForce 7300 GT
  • ATI Radeon X1900 XT
  • NVIDIA Quadro FX 4500 (osanumero 630-7532 tai 630-7895)
  • NVIDIA GeForce 8800 GT (osanumero 630-9492), tarjottu päivityspakettina.
    NVIDIA GeForce 8800 GT -ohjain edellyttää, että käytössä on Mac OS X 10.5.2 tai uudempi ja Leopard-grafiikkapäivitys 1.0. Muuten tietokone ei ehkä käynnisty oikein.