Radeon Pro 580X -MPX-moduulin käyttäminen Mac Pron (2019) kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan eri näyttökokoonpanoista, joita voit käyttää MPX-moduulin kanssa Mac Prossa (2019).

Radeon Pro 580X -MPX-moduuli sisältää AMD Radeon Pro 580X -näytönohjaimen (GPU), jossa on 8 Gt GDDR5-muistia, ja kaksi HDMI 2.0 -porttia. Kun käytät Radeon Pro 580X -MPX-moduulia Mac Pron kanssa, voit käyttää myös Mac Pron päällä* ja takana olevia Thunderbolt 3 -portteja lisänäyttöjen liittämiseen.

Jos käytössä on Boot Camp ja olet asentanut kolmannen osapuolen AMD-näytönohjaimen, sinun on ehkä käytettävä joitakin muita AMD-ohjaimia Windowsissa.

Näyttöjen liittäminen käyttämällä Radeon Pro 580X -MPX-moduulia

Näissä kokoonpanoissa voit liittää jopa kuusi näyttöä:

• Kaksi Pro Display XDR:ää, joiden tarkkuus on 6 016 x 3 384 60 Hz:n virkistystaajuudella, liitettyinä Mac Pron Thunderbolt 3 -portteihin. Liitä yksi näyttö Mac Pron päällä* olevaan Thunderbolt 3 -porttiin ja toinen näyttö Mac Pron takana olevaan Thunderbolt 3 -porttiin.

• Kaksi 5K-näyttöä, joiden tarkkuus on 5 120 x 2 880 60 Hz:n virkistystaajuudella, liitettyinä Thunderbolt 3 -portteihin, ja kaksi 4K-näyttöä, joiden tarkkuus on 3 840 x 2 160 60 Hz:n virkistystaajuudella, liitettyinä HDMI-portteihin. Liitä yksi 5K-näyttö Mac Pron päällä* olevaan Thunderbolt 3 -porttiin ja toinen 5K-näyttö Mac Pron takana olevaan Thunderbolt 3 -porttiin.

• Kuusi 4K-näyttöä, joiden tarkkuus on 3 840 x 2 160 60 Hz:n virkistystaajuudella, liitettyinä HDMI- ja Thunderbolt 3 -portteihin.

Lisätietoja

* Telineeseen kiinnitettävissä malleissa on kaksi Thunderbolt 3 -porttia Mac Pron etuosassa.