Radeon Pro W5500X -MPX-moduulin käyttäminen Mac Pron kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan eri näyttökokoonpanoista, joita voit käyttää MPX-moduulin kanssa Mac Prossa (2019).

Radeon Pro W5500X -MPX-moduuli sisältää AMD Radeon Pro W5500X -näytönohjaimen (GPU), jossa on 8 Gt GDDR5-muistia, ja kaksi HDMI 2.0 -porttia. Kun käytät Radeon Pro W5500X -MPX-moduulia Mac Pron kanssa, voit käyttää myös Mac Pron päällä* ja takana olevia Thunderbolt 3 -portteja lisänäyttöjen liittämiseen.

Jos käytät Boot Campia ja olet jo asentanut Windowsin, asenna AMD-ajurit ennen Radeon Pro W5500X -MPX-moduulin asentamista.

Näyttöjen liittäminen yhteen Radeon Pro W5500X -MPX-moduuliin

Jos asennat yhden Radeon Pro W5500X -MPX-moduulin, voit liittää MPX-moduulin HDMI-portteihin enintään kaksi 4K-näyttöä, joiden tarkkuus on 3 840 x 2 160 ja virkistystaajuus 60 Hz.

Voit myös liittää Mac Pron Thunderbolt 3 -portteihin enintään kaksi lisänäyttöä seuraavina kokoonpanoina:

• yksi Apple Pro Display XDR, jonka tarkkuus on 6 016 x 3 384 ja virkistystaajuus 60 Hz
  • yksi 5K-näyttö, jonka tarkkuus on 5 120 x 2 880 ja virkistystaajuus 60 Hz
  • kaksi 4K-näyttöä, joiden tarkkuus on 3 840 x 2 160 ja virkistystaajuus 60 Hz.

Näyttöjen liittäminen kahteen Radeon Pro W5500X -MPX-moduuliin

Jos asennat kaksi Radeon Pro W5500X -MPX-moduulia, voit liittää MPX-moduulien HDMI-portteihin enintään neljä 4K-näyttöä, joiden tarkkuus on 3 840 x 2 160 ja virkistystaajuus 60 Hz.

Voit myös liittää Mac Pron Thunderbolt 3 -portteihin enintään neljä lisänäyttöä seuraavina kokoonpanoina:

• kaksi Apple Pro Display XDR:ää, joiden tarkkuus on 6 016 x 3 384 ja virkistystaajuus 60 Hz, liitettynä Mac Pron päällä* ja takana oleviin Thunderbolt 3 -portteihin
  • kaksi 5K-näyttöä, joiden tarkkuus on 5 120 x 2 880 ja virkistystaajuus 60 Hz
  • neljä 4K-näyttöä, joiden tarkkuus on 3 840 x 2 160 ja virkistystaajuus 60 Hz.

Radeon Pro W5500X -MPX-moduulin käyttäminen Microsoft Windowsin kanssa

Jos käytät Boot Campia ja se on jo asennettuna Macissa, asenna AMD-ajurit ennen Radeon Pro W5500X -MPX-moduulin asentamista:

1. Käynnistä Mac Windowsiin.
  2. Siirry AMD:n verkkosivustolle ja klikkaa siellä Drivers & Support (Ohjaimet ja tuki).
  3. Valitse tuote luettelosta, ei valikosta: Valitse ensin Graphics (Näytönohjain), sitten seuraavasta sarakkeesta Mac Graphics (Mac-näytönohjain) ja lopuksi seuraavasta sarakkeesta Apple Boot Camp.
  4. Näytä käytettävissä olevien ohjainten luettelo klikkaamalla Submit (Lähetä).
  5. Etsi Mac-malliasi tukeva ohjainversio ja klikkaa Download (Lataa).
  6. Pura ladattu ZIP-tiedosto ja suorita sitten Setup-appi tiedostoa purettaessa luodusta kansiosta ohjainten asennusta varten.
  7. Sammuta Mac ja asenna sitten Radeon Pro W5500X -MPX-moduuli.

Jos et asentanut AMD-ohjaimia ja näyttösi on musta, kytke näyttö HDMI-liitännän avulla ja noudata sitten yllä olevia ohjeita. Kun olet asentanut AMD-ohjaimet, voit liittää näytön Thunderbolt 3:n kautta.