Radeon Pro Vega II -MPX-moduulin käyttäminen Mac Pron (2019) kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan eri näyttökokoonpanoista, joita voit käyttää MPX-moduulin kanssa Mac Prossa (2019).

Radeon Pro Vega II -MPX-moduuli sisältää AMD Radeon Pro Vega II -näytönohjaimen (GPU), jossa on 32 Gt HBM2-muistia, neljä Thunderbolt 3 -porttia ja yhden HDMI 2.0 -portin. Voit käyttää Thunderbolt 3 -portteja näyttöjen ja ulkoisten laitteiden liittämiseksi Mac Prohon. Kun käytät Radeon Pro Vega II -MPX-moduulia Mac Pron kanssa, voit käyttää myös Mac Pron päällä* ja takana olevia Thunderbolt 3 -portteja lisänäyttöjen liittämiseen.

Jos käytössä on Boot Camp ja olet asentanut kolmannen osapuolen AMD-näytönohjaimen, sinun on ehkä käytettävä joitakin muita AMD-ohjaimia Windowsissa.

Tietoja porteista ja väylistä

No alt supplied for Image

MPX-moduulissa on kaksi väylää Thunderbolt 3 -portteja varten. Jos liität kaksi 5K- tai 6K-näyttöä MPX-moduulin Thunderbolt 3 -portteihin, liitä yksi näyttö väylää kohti.

Jos liität näytön MPX-moduulin HDMI-porttiin, väylän 0 Thunderbolt 3 -portit tukevat yhtä lisänäyttöä enintään 4K:n tarkkuudella. Jos sinun on siirrettävä ääntä HDMI-porttiin liitettyyn näyttöön, ja Thunderbolt 3 -portteihin on liitetty muita näyttöjä, älä liitä näyttöä HDMI-portin vieressä olevaan Thunderbolt 3 -porttiin.

Näyttöjen liittäminen yhteen Radeon Pro Vega II -MPX-moduuliin

Jos asennat yhden Radeon Pro Vega II -MPX-moduulin, voit liittää näissä kokoonpanoissa jopa kuusi näyttöä Thunderbolt 3 -portteihin:

• Kaksi Pro Display XDR:ää, joiden tarkkuus on 6 016 x 3 384 60 Hz:n virkistystaajuudella, liitettyinä mihin tahansa kahteen sijaintiin seuraavista: väylään 0, väylään 1 tai Mac Pron takana oleviin Thunderbolt 3 -portteihin. Liitä yksi näyttö kuhunkin sijaintiin.

• Kolme 5K-näyttöä, joiden tarkkuus on 5120 x 2880 60 Hz:n virkistystaajuudella, liitettyinä väylään 0, väylään 1 ja Mac Pron päällä* tai takana oleviin Thunderbolt 3 -portteihin.

• Kuusi 4K-näyttöä, joiden tarkkuus on 3840 x 2160 60 Hz:n virkistystaajuudella, liitettyinä väylään 0 ja väylään 1 sekä Mac Pron päällä* tai takana oleviin Thunderbolt 3 -portteihin.

Näyttöjen liittäminen kahteen Radeon Pro Vega II -MPX-moduuliin

Jos asennat kaksi Radeon Pro Vega II -MPX-moduulia, voit liittää näissä kokoonpanoissa jopa 12 näyttöä Thunderbolt 3 -portteihin:

• Neljä Pro Display XDR:ää, joiden tarkkuus on 6 016 x 3 384 60 Hz:n virkistystaajuudella, liitettyinä mihin tahansa neljään sijaintiin seuraavista: kullakin kortilla väylään 0, kullakin kortilla väylään 1 ja Mac Pron päällä* ja takana oleviin Thunderbolt 3 -portteihin. Liitä yksi näyttö kuhunkin sijaintiin.

• Kuusi 5K-näyttöä, joiden tarkkuus on 5120 x 2880 60 Hz:n virkistystaajuudella. Liitä näytöt kuhunkin väylään sekä Mac Pron päällä* ja takana oleviin Thunderbolt 3 -portteihin.

• Kaksitoista 4K-näyttöä, joiden tarkkuus on 3 840 x 2 160 60 Hz:n virkistystaajuudella, liitettyinä Mac Pron Thunderbolt 3 -portteihin ja kuhunkin korttiin.

Infinity Fabric Linkin liittäminen

Jos asennat kaksi Radeon Pro Vega II -MPX-moduulia, voit yhdistää ne Infinity Fabric Linkillä. Tämä parantaa suorituskykyä ja nopeuttaa tiedonsiirtoa kahden näytönohjaimen välillä:

1. Irrota kummankin MPX-moduulin suojukset.

2. Kohdista Infinity Fabric Link -sillan liittimet MPX-moduulien liittimiin ja paina ne hitaasti paikoilleen.

3. Kiristä molemmat ruuvit ristipääruuvimeisselillä lukittuun asentoon.

No alt supplied for Image

Lisätietoja

* Telineeseen kiinnitettävissä malleissa on kaksi Thunderbolt 3 -porttia Mac Pron etuosassa.