Boot Camp ei tue RAID-kokoonpanoja

Boot Camp ei toimi RAID-kokoonpanojen kanssa.

Esimerkiksi sellaisia RAID-kokoonpanoja ei tueta, joissa käytetään Microsoft Windowsin sisäänrakennettua ohjelmisto-RAID-tukea tai laitteisto-RAID-korttia (kuten Mac Pro RAID- tai Xserve RAID -korttia).

Lisätietoja

Jotta levyn voi osioida ja Windowsin voi asentaa käyttämällä Boot Camp -apuria, levyllä saa olla vain yksi osio. Kyseisen osion pitää olla alustettu Mac OS X laajennettu (kirjaava) -muodossa. Jos olet jo osioinut levyn Levytyökalun tai muun työkalun avulla, et voi käyttää Boot Camp -apuria, ennen kuin olet palauttanut levyn yksiosioiseksi Mac OS X -taltioksi.

Huomioi myös, että Boot Camp -apuri toimii vain sisäisten levyjen kanssa. Et voi käyttää Boot Camp -apuria levyn osiointiin ja Windowsin asentamiseen, jos kohteena on ulkoinen levy.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.