Tietoja Mac Pron (2019) Promise Pegasus R4i MPX RAID -tallennusmoduulista

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit asentaa Pegasus R4i:n Mac Prohon (2019) ja käyttää sitä.

Pegasus R4i on Mac Prota (2019) varten kehitetty käyttövalmis RAID MPX -moduuli, jonka neljä vaihdettavaa, kapasiteetiltaan 8 Tt olevaa ja 7 200 kierroksen minuuttinopeudella toimivaa SATA-kovalevyä tuovat käyttöön 32 Tt raakatallennustilaa. Pegasus R4i on alustettu valmiiksi HW RAID 5:tä varten. macOS Catalina tarjoaa siihen myös sisäänrakennetun tuen, joten voit aloittaa taltion käytön heti asennuksen jälkeen.

Asenna Pegasus R4i -moduuli Mac Pron paikkoihin 1 ja 2

Parhaan suorituskyvyn varmistamiseksi Apple suosittelee Pegasus R4i -moduulin asentamista Mac Pron paikkoihin 1 ja 2. Sinun on mahdollisesti siirrettävä olemassa oleva MPX-moduuli Mac Prossa paikoista 1 ja 2 paikkoihin 3 ja 4. Löydät asennusohjeet myös Pegasus R4i:n paketissa olevasta pika-aloitusoppaasta ja Promisen sivustosta.

Käynnistä Mac Pro uudelleen ja asenna Pegasus Utility -ohjelmisto

Moduulin asentamisen ja Mac Pron uudelleenkäynnistyksen jälkeen Pegasus R4i tulee näkyviin taltiona. Kun Mac Pro tunnistaa moduulin, kuulet moduulista sarjan äänimerkkejä. Kuulet myös toisen äänimerkkien sarjan, kun kirjaudut sisään ja taltio otetaan käyttöön. Voit hallita Pegasus R4i:tä asentamalla Pegasus Utility -ohjelmiston. Asentaja sijaitsee Pegasus-taltiolla. Ohjeita RAID-taltion hallintaan Pegasus Utilityn avulla saat siirtymällä Promisen sivustoon.

Laita Power Nap pois päältä

Laita lopuksi Power Nap Mac Prossa pois päältä: valitse Finderissa Järjestelmäasetukset > Energiansäästäjä ja poista Ota käyttöön Power Nap -valintaneliön valinta.

Poista Pegasus R4i -tallennusmoduuli Mac Prosta aina ennen kuljetusta, jotta tietokone ei vahingoitu.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.