Kuvien tuonti iPhonesta, iPadista tai iPod touchista tietokoneeseen ei onnistu

Jos kuvien tuonti tietokoneeseen ei onnistu tai tietokoneesi ei tunnista iPhonea, iPadia tai iPod touchia kameraksi, kokeile seuraavia ohjeita.

Tarkista, pystytkö käyttämään iCloud-kuvakirjastoa tai omaa kuvavirtaa

Jos olet ottanut iCloud-kuvakirjaston käyttöön Macissa ja iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, kuvat saattavat jo olla tietokoneessasi. Etsi kuviasi Kuvat-ohjelman macOS-versiosta näiden ohjeiden avulla. Voit myös siirtyä iCloud.comiin ja avata Kuvat-ohjelman, niin näet koko kuvakirjastosi ja voit valita tuotavat kuvat. Jos et ole ottanut iCloud-kuvakirjastoa käyttöön, yritä avata tietokoneessasi olevat kuvat käyttämällä omaa kuvavirtaa.

Jos et käytä iCloud-kuvakirjastoa tai omaa kuvavirtaa, kokeile seuraavia ohjeita.

Tarkista liitännät ja päivitä ohjelmisto

Yritä tuoda kuvat käyttämällä toista Applen USB-kaapelia.

Jos tuonti ei edelleenkään onnistu, päivitä ohjelmisto:

1. Tarkista, onko kuvien hallintaohjelmistoon saatavilla päivityksiä.

2. Hanki iTunesin uusin versio.

3. Päivitä iPhone, iPad tai iPod touch.

4. Päivitä Mac tai Windows-tietokone. Käytä Windowsissa Windows Update -ohjelmaa.

5. Yritä tuoda kuvat uudelleen.

Yritä tuoda uusi kuva

1. Ota uusi kuva tai tallenna näyttökuva iOS-laitteessa painamalla Koti- ja nukkumispainikkeita samanaikaisesti.

2. Liitä iOS-laite tietokoneeseen.

3. Yritä tuoda kuvat käyttämällä kuvien hallintaohjelmistoa. Voit kokeilla tietokoneessa myös seuraavia toimenpiteitä:

Jos tietokone ei tunnista laitettasi, varmista, että laitteesi luottaa tietokoneeseen.

Kokeile toista tietokonetta

Jos kameramerkintää ei näy Laitehallinnassa, testaa iOS-laitetta toisessa tietokoneessa. Jos toinen tietokone tunnistaa iOS-laitteen kameraksi, ota yhteys Microsoftiin (tai muuhun tahoon, joka tarjoaa Windows-tuen tietokoneellesi) saadaksesi ohjeita.

Jos käytät Macia, yritä lähettää kuvat tietokoneeseen langattomasti AirDropin avulla.

Tätä asiakirjaa päivitetään sitä mukaa kuin lisätietoja tulee saataville.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.