Näyttökuvan ottaminen iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit ottaa näyttökuvan iOS-laitteessa.

näyttökuvan ottaminen

iPhone X ja uudemmat

1. Pidä iPhonen oikealla puolella olevaa sivupainiketta painettuna.
  2. Paina välittömästi vasemmalla puolella olevaa äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta ja vapauta sitten painikkeet.
  3. iPhonen vasemmassa alakulmassa näkyy näyttökuvan miniatyyri. Kun napautat miniatyyriä, voit lisätä piirroksia ja tekstiä Merkintä-työkalulla. Voit myös jakaa näyttökuvan pitämällä miniatyyriä painettuna. Sulje näyttökuva pyyhkäisemällä miniatyyriä vasemmalle.

iPhone 8 tai aiempi, iPad ja iPod touch

1. Pidä ylä- tai sivupainiketta painettuna.
  2. Paina välittömästi Koti-painiketta ja vapauta sitten ylä- tai sivupainike.
  3. Laitteen vasemmassa alakulmassa näkyy näyttökuvan miniatyyri. Kun napautat miniatyyriä, voit lisätä piirroksia ja tekstiä Merkintä-työkalulla. Voit myös jakaa näyttökuvan pitämällä miniatyyriä painettuna. Sulje näyttökuva pyyhkäisemällä miniatyyriä vasemmalle.

Löydät juuri ottamasi näyttökuvan sekä aiemmat näyttökuvat siirtymällä kohtaan Kuvat > Albumit ja napauttamalla Näyttökuvat.

Lisätietoja

Näyttötallennuksella voit luoda iOS-laitteesi näytöstä videon.