Näyttökuvan ottaminen iPhonella

Tallenna näytön sisältö nopeasti.

Näyttökuvan ottaminen iPhone-malleilla, joissa on Face ID

1. Paina sivupainiketta ja äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta samaan aikaan.
  2. Vapauta molemmat painikkeet nopeasti.
  3. Näyttökuvan ottamisen jälkeen näytön vasempaan alakulmaan ilmestyy hetkeksi miniatyyri. Avaa miniatyyri napauttamalla sitä tai ohita se pyyhkäisemällä vasemmalle.

Näyttökuvan ottaminen iPhone-malleilla, joissa on Touch ID ja sivupainike

1. Paina sivupainiketta ja Koti-painiketta samaan aikaan.
  2. Vapauta molemmat painikkeet nopeasti.
  3. Näyttökuvan ottamisen jälkeen näytön vasempaan alakulmaan ilmestyy hetkeksi miniatyyri. Avaa miniatyyri napauttamalla sitä tai ohita se pyyhkäisemällä vasemmalle.

Näyttökuvan ottaminen iPhone-malleilla, joissa on Touch ID ja yläpainike

1. Paina yläpainiketta ja Koti-painiketta samaan aikaan.
  2. Vapauta molemmat painikkeet nopeasti.
  3. Näyttökuvan ottamisen jälkeen näytön vasempaan alakulmaan ilmestyy hetkeksi miniatyyri. Avaa miniatyyri napauttamalla sitä tai ohita se pyyhkäisemällä vasemmalle.

Mistä näyttökuvat löytyvät?

Avaa Kuvat ja valitse sitten Albumit > Näyttökuvat.