Päivitä iTunes uusimpaan versioon

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit hankkia iTunesin uusimman version Maciin tai Windows-tietokoneeseen.

Jos iTunes on asennettuna tietokoneeseesi, päivitä uusimpaan iTunes-versioon valitsemalla laitteesi.

Jos sinulla on Mac

Jos päivität Macisi macOS Catalina -versioon, voit käyttää iTunes-mediakirjastoasi Apple Music-, Apple TV-, Apple Books- ja Apple Podcasts -apeilla. Jos haluat varmuuskopioida, palauttaa tai synkronoida iPhonesi, iPadisi tai iPod touchisi, käytä Finderia.

Jos et voi päivittää uusimpaan macOS-versioon

Voit päivittää uusimpaan iTunes-versioon (iTunes 12.8:aan saakka).

1. Avaa App Store Macissa.
  2. Klikkaa App Store -ikkunan ylälaidassa Päivitykset.
  3. Jos iTunesiin on saatavilla päivityksiä, valitse Asenna.

Jos sinulla on Windows-tietokone

Jos et ole asentanut iTunesia tietokoneeseen, hanki se Microsoft Storesta (Windows 10) tai lataa uusin versio Applen verkkosivustosta

iTunesin voi päivittää muutamalla eri tavalla nykyisestä versiostasi riippuen.

Jos latasit iTunesin Microsoft Storesta

Microsoft Storesta hankitut iTunes-versiot päivittyvät automaattisesti uusien versioiden tullessa saataville.

Voit myös tarkistaa päivitykset Microsoft Storesta.

Jos latasit iTunesin Applen verkkosivustolta

1. Avaa iTunes.
  2. Valitse iTunes-ikkunan ylälaidan valikkoriviltä Ohje > Etsi päivityksiä.
  3. Asenna uusin versio kehotteiden mukaisesti.

Jos Ohje-valikossa ei näy Tarkista päivitykset -vaihtoehtoa, latasit iTunesin Microsoft Storesta.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.