Päivitä iTunes uusimpaan versioon

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit hankkia iTunesin uusimman version Maciin tai Windows-tietokoneeseen.

Jos iTunes on asennettuna tietokoneeseesi, päivitä uusimpaan iTunes-versioon valitsemalla laitteesi.

Jos iTunesia ei ole asennettu tietokoneeseesi, lataa uusin versio Applen verkkosivustolta tai hanki se Microsoft Storesta (Windows 10).

Jos sinulla on Mac

1. Avaa App Store Macissa.
  2. Klikkaa App Store -ikkunan yläosassa Päivitykset.
  3. Jos macOS:ään tai iTunesiin on saatavilla päivityksiä, klikkaa Asenna.

Jos sinulla on Windows-tietokone

iTunesin voi päivittää usealla tavalla nykyisestä versiostasi riippuen.

Jos latasit iTunesin Applen verkkosivustolta

1. Avaa iTunes.
  2. Valitse iTunes-ikkunan ylälaidan valikkoriviltä Ohje > Etsi päivityksiä.
  3. Asenna uusin versio kehotteiden mukaisesti.

Jos Ohje-valikossa ei näy Tarkista päivitykset -vaihtoehtoa, latasit iTunesin Microsoft Storesta.

Jos latasit iTunesin Microsoft Storesta

Microsoft Storesta hankitut iTunes-versiot päivittyvät automaattisesti uusien versioiden tullessa saataville.

Voit myös tarkistaa päivitykset Microsoft Storesta.

Lisätietoja

Lue, miten voit päivittää iOS-ohjelmiston iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.

Lue, miten Maciin hankitaan ohjelmistopäivityksiä.

Jos sinua ei kehoteta asentamaan iTunesin uutta versiota, sinulla on jo uusin käyttöjärjestelmäsi tukema versio. Jotkin ominaisuudet tai laitteet saattavat tarvita uudemman iTunes-version kuin mitä järjestelmäsi tukee. Tutustu järjestelmävaatimuksiin iTunesin lataussivulla.

iTunesin ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Julkaisupäivämäärä: Mon May 07 22:16:45 GMT 2018