Päivitä iTunes uusimpaan versioon

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit hankkia iTunesin uusimman version Maciin tai Windows-tietokoneeseen.

Jos iTunes on asennettuna tietokoneeseesi, päivitä uusimpaan iTunes-versioon valitsemalla laitteesi.

Jos sinulla on Mac

Jos päivität Macisi macOS Catalina -versioon, voit käyttää iTunes-mediakirjastoasi Apple Music-, Apple TV-, Apple Books- ja Apple Podcasts -apeilla. Jos haluat varmuuskopioida, palauttaa tai synkronoida iPhonesi, iPadisi tai iPod touchisi, käytä Finderia.

Jos et voi päivittää uusimpaan macOS-versioon

Voit päivittää uusimpaan iTunes-versioon (iTunes 12.8:aan saakka).

1. Avaa App Store Macissa.
  2. Klikkaa App Store -ikkunan ylälaidassa Päivitykset.
  3. Jos iTunesiin on saatavilla päivityksiä, valitse Asenna.

Jos sinulla on Windows-tietokone

Jos et ole asentanut iTunesia tietokoneeseen, hanki se Microsoft Storesta (Windows 10) tai lataa uusin versio Applen verkkosivustosta

iTunesin voi päivittää muutamalla eri tavalla nykyisestä versiostasi riippuen.

Jos latasit iTunesin Microsoft Storesta

Microsoft Storesta hankitut iTunes-versiot päivittyvät automaattisesti uusien versioiden tullessa saataville.

Voit myös tarkistaa päivitykset Microsoft Storesta.

Jos latasit iTunesin Applen verkkosivustolta

1. Avaa iTunes.
  2. Valitse iTunes-ikkunan ylälaidan valikkoriviltä Ohje > Etsi päivityksiä.
  3. Asenna uusin versio kehotteiden mukaisesti.

Jos Ohje-valikossa ei näy Tarkista päivitykset -vaihtoehtoa, latasit iTunesin Microsoft Storesta.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.