Päivitä uusimpaan iTunesin Windows 10 -versioon

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit päivittää Windows 10:n iTunesin uusimpaan versioon Windows-tietokoneessa.

Jos latasit iTunesin Microsoft Storesta

Microsoft Storesta hankitut iTunes-versiot päivittyvät automaattisesti uusien versioiden tullessa saataville.

Voit myös tarkistaa päivitykset Microsoft Storesta.

Jos latasit iTunesin Applen verkkosivustolta

1. Avaa iTunes.
  2. Valitse iTunes-ikkunan ylälaidan valikkoriviltä Ohje > Etsi päivityksiä.
  3. Asenna uusin versio kehotteiden mukaisesti.

Jos Ohje-valikossa ei näy Tarkista päivitykset -vaihtoehtoa, latasit iTunesin Microsoft Storesta.

Etsitkö iTunesia Macista?

iTunes-appi ei ole enää käytettävissä Macissa. iTunes-mediakirjastosi sisältö on järjestetty omiksi apeiksi, jotka asennetaan macOS:ään. Voit käyttää musiikkia Apple Music -apissa, elokuvia, TV-ohjelmia ja videoita Apple TV -apissa, podcasteja Apple Podcasts -apissa ja äänikirjoja Apple Books -apissa.

Lue, miten voit ladata ja asentaa macOS:n uusimman version.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.