Hanki iTunesin uusin versio

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten iTunesin uusin versio päivitetään tietokoneeseen.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten iTunes päivitetään uusimpaan versioon, jos se on jo asennettu tietokoneeseen.

Jos tietokoneeseesi ei ole asennettu iTunesia, lataa sen uusin versio.

Mac

1. Avaa iTunes.
  2. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä iTunes > Etsi päivityksiä.
  3. Asenna uusin versio kehotteiden mukaisesti.

Windows

1. Avaa iTunes.
  2. Valitse iTunes-ikkunan ylälaidan valikkoriviltä Ohje > Etsi päivityksiä. Lue, mitä tehdä, jos valikkorivi ei ole näkyvissä.
  3. Asenna uusin versio kehotteiden mukaisesti.

Jos sinua ei kehoteta asentamaan iTunesin uutta versiota, tietokoneessasi saattaa jo olla uusin käyttöjärjestelmässäsi tuettu versio. Jotkin ominaisuudet tai laitteet saattavat tarvita uudemman iTunes-version kuin mitä järjestelmäsi tukee. Tutustu järjestelmävaatimuksiin iTunesin lataussivulla.

Lisätietoja

Lue, miten voit päivittää iOS-ohjelmiston iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.

Lue, miten Maciin hankitaan ohjelmistopäivityksiä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Muokattu viimeksi: