Päivitä iTunes uusimpaan versioon

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit hankkia iTunesin uusimman version Maciin tai Windows-tietokoneeseen.

Jos tietokoneeseesi on jo asennettu iTunes, päivitä se uusimpaan versioon toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Jos tietokoneeseesi ei ole asennettu iTunesia, lataa sen uusin versio.

Mac

1. Avaa App Store Macissa.
  2. Klikkaa ikkunan ylälaidassa Päivitykset.
  3. Jos macOS:ään tai iTunesiin on saatavilla päivityksiä, klikkaa Asenna.

Windows

1. Avaa iTunes.
  2. Valitse iTunes-ikkunan ylälaidan valikkoriviltä Ohje > Etsi päivityksiä.
  3. Asenna uusin versio kehotteiden mukaisesti.

Jos sinua ei kehoteta asentamaan iTunesin uutta versiota, tietokoneessasi saattaa jo olla uusin käyttöjärjestelmässäsi tuettu versio. Jotkin ominaisuudet tai laitteet saattavat tarvita uudemman iTunes-version kuin mitä järjestelmäsi tukee. Tutustu järjestelmävaatimuksiin iTunesin lataussivulla.

Lisätietoja

Lue, miten voit päivittää iOS-ohjelmiston iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.

Lue, miten Maciin hankitaan ohjelmistopäivityksiä.

iTunesin ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.