Tietoja iPhonen, iPadin tai iPod touchin Luotatko tähän tietokoneeseen? -varoituksesta

Lue lisätietoja luotetuista tietokoneista ja asetuksien muuttamisesta.

Mitä laitteesi luottamusasetukset tarkoittavat

Kun liität iPhonesi, iPadisi tai iPod touchisi tietokoneeseen tai muuhun laitteeseen ensimmäistä kertaa, näet varoitusviestin, jossa kysytään, luotatko tietokoneeseen:

• Luotetut tietokoneet voidaan synkronoida iOS-laitteesi kanssa ja ne voivat luoda varmuuskopioita. Niillä on myös pääsy laitteesi kuviin, videoihin, yhteystietoihin ja muuhun sisältöön. Tietokoneet pysyvät luotettuina, kunnes muutat luotettujen tietokoneiden listaa tai tyhjennät iOS-laitteesi.
  • Jos et luota tietokoneeseen, sen pääsy laitteesi sisältöön estetään. Näet luottamusviestin aina, kun liität iOS-laitteesi siihen.

Valitse, luotatko tietokoneeseen

1. Yhdistä iPhone, iPad tai iPod touch tietokoneeseen tai toiseen laitteeseen.
  2. Avaa iOS-laitteesi lukitus syöttämällä pääsykoodi, jos sellainen on.
  3. Jos et halua luottaa tietokoneeseen tai toiseen yhdistettyyn laitteeseen, napauta iOS-laitteessasi Älä luota. Jos haluat luottaa tietokoneeseen tai toiseen laitteeseen, napauta Luota.
  4. Jos laite on yhdistetty tietokoneeseen, napauta iTunesissa Jatka. Jos se on yhdistetty muuhun laitteeseen, vastaa annettuihin kysymyksiin.

Muuta luotettujen tietokoneiden asetuksia

iOS-laitteesi muistaa tietokoneet, joihin luotat.

Jos et enää halua luottaa tietokoneeseen tai muuhun laitteeseen, muuta iPhonen, iPadin tai iPod touchin tietosuoja-asetuksia. Valitse Asetukset > Yleiset > Nollaa > Nollaa sijainti ja tietosuoja. Tämän jälkeen luottamusviesti kysyy aiemmin luotettuihin tietokoneisiin yhdistettäessä, luotatko niihin.

Näin saat apua

Jos iOS-laitteesi ei hyväksy Luota- tai Älä luota -vastaustasi tai jos luottamusviestiä ei näy, noudata seuraavia ohjeita. Yritä jokaisen vaiheen jälkeen uudelleen:

1. Varmista, että tietokoneessasi on iTunesin uusin versio
  2. Poista iOS-laitteesi tietokoneesta ja yhdistä se siihen uudelleen.
  3. Käynnistä tietokoneesi ja iOS-laitteesi uudelleen.
  4. Nollaa luottamusasetukset.

Jos yllä olevat ohjeet eivät ratkaise ongelmaa, valitse Asetukset > Yleiset > Nollaa ja napauta Nollaa verkkoasetukset. Toimenpide nollaa myös aiemmin käyttämäsi Wi-Fi-verkot ja -salasanat, mobiiliverkkoasetukset sekä VPN- ja APN-asetukset.

Jos latasit iTunesin Windows-version Microsoft Storesta, varmista, että iTunes-mobiililaiteapuri on otettu käyttöön käynnistyskohteena.

Jos tarvitset edelleen apua, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.