Hvis du ændrer denne indstilling, indlæses siden igen

Program til ombytning af Apple 5 W europæisk USB-strømadapter

Apple har fastslået, at Apple 5 W europæisk USB-strømadapter i sjældne tilfælde kan overophede og udgøre en sikkerhedsrisiko. Denne adapter fulgte med iPhone 3GS-, iPhone 4- og iPhone 4s-modeller, der er leveret fra oktober 2009 til september 2012 i nedenstående lande. Den blev også solgt som enkeltstående tilbehør.

Kundernes sikkerhed er altid Apples topprioritet, og vi har frivilligt besluttet os for at ombytte hver berørte strømadapter til en ny, redsignet adapter gratis. Vi opfordrer kunder til at ombytte eventuelle berørte adaptere til en ny så hurtigt som muligt ved at følge nedenstående ombytningsproces.

Bemærk: Andre Apple 5 W USB-strømadaptere er ikke del af dette program.

Identificering af din adapter

Se på etiketten mellem stikbenene på din adapter, og sammenlign den med billederne, der er angivet med rødt nedenfor. Modelnummeret og farven på bogstaverne ”CE” er måden, du kan identificere en berørt adapter på.

På en berørt adapter er der angivet Model A1300 samt ”CE” med gråt. Hvis du har en berørt adapter, skal du stoppe med at bruge den og ombytte den til en ny. Du kan oplade din iPhone ved at slutte den til din computer via et USB-kabel, indtil du modtager en erstatningsadapter.

På en redesignet adapter er der angivet A1400 samt ”CE” med gråt. Du behøver ikke ombytte din adapter.

Berørt adapter
Detaljer om berørt mellemstik
Redesignet adapter
Detaljer om erstatningsmellemstik

Ombytningsprocessen

Medbring den eller de berørte adaptere til en deltagende autoriseret Apple-serviceudbyder. Du bedes medbringe din iPhone, da vi skal verificere dit iPhone-serienummer som del af ombytningsprocessen.

Den berørte strømadapter vil blive bortskaffet på en miljøvenlig måde.

Find en deltagende serviceudbyder i nærheden af dig:

• Autoriseret Apple-serviceudbyder - Find en her.

Yderligere oplysninger

Hvis du mener, du har betalt for en udskiftning på grund af dette problem, kan du kontakte Apple for at få pengene tilbage.

Landeliste

Oplysningerne gælder pr. 18. juni 2014