Hvis du ændrer denne indstilling, indlæses siden igen
Apple Watch, Series 2 og 3

Program til udskiftning af skærm for aluminiumsmodeller af Apple Watch Series 2 og Series 3

Apple har erfaret, at der i sjældne tilfælde kan danne sig en revne langs den afrundede kant på skærmen i aluminiumsmodeller af et Apple Watch Series 2 eller Series 3. Revnen kan starte på den ene side og derefter brede sig rundt om skærmen som vist på billederne nedenfor.

Apple Watch, eksempel 1
Apple Watch, eksempel 2

Apple eller en Apple-autoriseret serviceudbyder udskifter gratis skærmen på berettigede Apple Watch-enheder, hvor der opstår denne form for revne.

Berettigede modeller

Modellerne nedenfor er berettiget til dette program. Se Identificer dit Apple Watch for at finde model, kollektion og farve på dit Apple Watch.

Serie og model Urkassers størrelse Farve og materiale Salgsdatoer
Apple Watch Series 2 38 mm og 42 mm Space grey, guld, rosaguld og sølvfarvet aluminium September 2016-september 2017
Apple Watch Nike+ Series 2 38 mm og 42 mm Space grey og sølvfarvet aluminium Oktober 2016-oktober 2017

Apple Watch Series 3 (GPS)

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular)

38 mm og 42 mm Space grey, guld og sølvfarvet aluminium September 2017-september 2019

Apple Watch Nike+ Series 3 (GPS)

Apple Watch Nike+ Series 3 (GPS + Cellular)

38 mm og 42 mm Space grey og sølvfarvet aluminium Oktober 2017-oktober 2019

Ingen andre Apple Watch-modeller er omfattet af dette program.

Serviceproces

Vælg en af mulighederne nedenfor for at få dit Apple Watch serviceret. I alle tilfælde sendes din enhed til et af Apples reparationscentre. Dit Apple Watch undersøges forud for servicen for at sikre, at det er berettiget til dette program.

Dit Apple Watch returneres til dig i løbet af ca. 5 arbejdsdage.

For at forberede dit Apple Watch til service skal du gennemse Inden du indsender dit Apple Watch.

Bemærk! Hvis dit Apple Watch har skader, der kan påvirke servicen, skal disse skader udbedres først. I visse tilfælde kan der være omkostninger forbundet med reparationen.

Yderligere oplysninger

Apple begrænser i visse tilfælde reparationen til det oprindelige købsland eller -område. Hvis dine Apple Watch-enheder er købt i et EØS-medlemsland, er service også tilgængelig i andre EØS-medlemslande.

Dette Apple-program gælder verden over og forlænger ikke den almindelige garantiperiode, der gælder for dit Apple Watch.

Programmet dækker berettigede aluminiumsmodeller af Apple Watch Series 2 og Series 3 i tre år, efter at enheden første gang blev solgt i detailhandlen, eller ét år fra startdatoen for dette program, alt efter hvilken periode der er længst.

Oplysningerne gælder pr. 30-08-2019