Service og reparation af Mac

Læs om, hvordan du får din stationære Mac eller din bærbare Mac repareret, og hvor meget det koster.

Hvordan får jeg min Mac repareret?

Hvis du vil have service til din bærbare Mac, skal du lave en aftale hos en Apple-autoriseret serviceudbyder. Du skal kende dit Apple-id og din adgangskode, før du kan lave en aftale.

Hvis du vil have service til din stationære Mac, skal du oprette en supportanmodning.

Afhængigt af hvor du får service, har du måske mulighed for at tjekke status for reparationen online.

Hvor meget koster det?

Der opkræves intet gebyr, hvis problemet er dækket af garantien, AppleCare Protection Plan eller forbrugerlovgivningen. Hvis dit problem ikke er dækket, afhænger prisen af typen af reparation. Bed en servicemedarbejder om at få en vurdering.

Batteriservice

Hvis du oplever problemer med dit batteri, kræver din bærbare Mac muligvis ikke reparation. I disse tips kan du se, hvordan du kan optimere batteriets ydeevne. Hvis du ikke kan tænde din Mac, eller hvis skærmen bliver sort, skal du udføre disse trin for at løse problemet.

Service af batteriet i din bærbare Mac er måske dækket af garantien, forbrugerlovgivningen eller AppleCare Protection Plan. Vi bliver muligvis nødt til at teste dit produkt for at finde det endelige servicegebyr.

Tilbehør

Tilbehør med Apple-logoet er dækket af Apples etårige begrænsede garanti. Vores garanti dækker ikke batterier, der er slidt ved normal brug. Hvis batteriet i dit tilbehør er opbrugt, og din garanti er udløbet, kan du få udskiftet tilbehøret mod et gebyr.

Produkt Service til batteri i tilbehør
Magic Keyboard DKK 239
Magic Keyboard med numeriske taster DKK 239
Magic Mouse 2 DKK 239
Magic Trackpad 2 DKK 239

Priser og vilkår kan variere i forhold til andre serviceudbydere. Alle priser er i danske kroner (DKK) inklusive moms. Hvis dit produkt skal sendes efter aftale med Apple, tillægges der et forsendelsesgebyr på DKK 93,25.

AppleCare Protection Plan

Med AppleCare Protection Plan får du teknisk telefonsupport og mulighed for yderligere hardwareservice i op til tre år fra den dato, hvor du oprindeligt købte din Mac. Hvis du ikke har købt AppleCare Protection Plan sammen med din Mac, kan du købe det inden for et år fra den dato, hvor du har købt din Mac, hvis produktet ikke er beskadiget.

Du har måske også rettigheder i henhold til forbrugerlovgivningen. Fordelene ved Apples begrænsede garanti og AppleCare Protection Plan er i tillæg til de rettigheder, der er fastsat i forbrugerlovgivningen.

Gør din skærm klar til service

Før du returnerer din Mac til os, skal du huske at aktivere FileVault og at sikkerhedskopiere dine data. Du skal måske bruge sikkerhedskopien, hvis din Mac skal omformateres under reparationsprocessen. Apple er ikke ansvarlig for mistede data.

Læs Apples anonymitetspolitik