Service og reparation af Mac

Læs om, hvordan du får din stationære Mac eller din bærbare Mac repareret, og hvor meget det koster.

Hvordan får jeg service til min Mac?

Hvis du skal have service til din Mac, kan du foretage en reservation hos en Apple-autoriseret serviceudbyder. Du skal kende dit Apple-id og din adgangskode, før du kan lave en aftale. Eller hvis du har en bærbar Mac, kan du kontakte os. Så sender vi en kasse til dig, som du kan bruge til at sende den til et af Apples reparationscentre. Vi returnerer hurtigst muligt dit reparerede produkt til dig. Afhængigt af hvor du får service, har du måske mulighed for at tjekke reparationsstatussen online.

Hardwareservice er muligvis ikke længere tilgængelig for ældre Mac-computere. Kontakt din lokale leverandør for at få oplysninger om de tilgængelige servicemuligheder.

Start en serviceanmodning

Hvor meget koster det?

Der skal ikke betales et gebyr, hvis problemet er dækket af garantien, AppleCare+ eller forbrugerlovgivningen. Hvis dit problem ikke er dækket, afhænger prisen af typen af reparation. Bed en servicemedarbejder om at få en vurdering.

Batteriservice

Hvis du oplever problemer med dit batteri, kræver din bærbare Mac muligvis ikke reparation. I disse tips kan du se, hvordan du kan optimere batteriets ydeevne. Hvis du ikke kan tænde din Mac, eller hvis skærmen bliver sort, skal du udføre disse trin for at løse problemet.

Service af batteriet i din bærbare Mac er måske dækket af garantien, forbrugerlovgivningen eller AppleCare+. Vi bliver muligvis nødt til at teste dit produkt for at finde det endelige servicegebyr.

MacBook Pro Service uden for garantien
16" MacBook Pro 1.599 DKK
15" MacBook Pro med Retina-skærm 1.599 DKK
13" MacBook Pro med Retina-skærm 1.599 DKK
15" MacBook Pro 1.049 DKK
13" MacBook Pro 1.049 DKK
17" MacBook Pro (Vintage) 1.499 DKK
MacBook Air Service uden for garantien
13" MacBook Air 1.049 DKK
11" MacBook Air 1.049 DKK
MacBook Service uden for garantien
12" MacBook 1.599 DKK

Priser og vilkår kan variere i forhold til andre serviceudbydere. Alle priser er i danske kroner (DKK) inklusive moms og forsendelse.

Tilbehør

Tilbehør med Apple-logoet er dækket af Apples etårige begrænsede garanti. Vores garanti dækker ikke batterier, der er slidt ved normal brug. Hvis batteriet i dit tilbehør er opbrugt, og din garanti er udløbet, kan du få udskiftet tilbehørets batteri mod et gebyr.

Produkt Service til batteri i tilbehør
Magic Keyboardmed Touch ID 239 DKK
Magic Keyboard med Touch ID og numerisk tastatur 239 DKK
Magic Keyboard 239 DKK
Magic Keyboard med numerisk tastatur 239 DKK
Magic Mouse 239 DKK
Magic Trackpad 239 DKK

Priser og vilkår kan variere i forhold til andre serviceudbydere. Alle priser er i danske kroner (DKK) inklusive moms. Hvis dit produkt skal sendes efter aftale med Apple, tillægges der et forsendelsesgebyr på 93,25 DKK .

Er din Mac dækket af AppleCare+?

AppleCare+ giver dig teknisk support fra eksperter og hardwaredækning fra Apple, inklusive dækning ved skade som følge af uheld. Hver hændelse med skade som følge af uheld er underlagt et ekstragebyr.

Hvis du ikke har AppleCare+, skal du betale et gebyr for service uden for garantien for denne type af reparation.

Model Kun skærm eller udvendige sider (med AppleCare+) Anden skade (med AppleCare+)
Alle Mac-modeller 599 DKK 1.899 DKK

Disse gebyrer er gældende i Danmark. Alle priser er i danske kroner (DKK) inklusive moms. AppleCare+ dækker ikke overdreven fysisk skade, herunder uoprettelig fysisk skade som følge af kontakt med eller nedsænkning i væske, eller skade, der skyldes tilstedeværelse af skadeligt materiale. Enheder, der er ændret af uautoriserede serviceudbydere, er ikke berettigede til AppleCare+ dækning ved skade som følge af uheld, medmindre alle originale dele returneres til Apple.

Ved du ikke, om du er dækket? Tjek, om du har AppleCare+ dækning, ved at indtaste dit Mac-serienummer.

Læs mere om AppleCare+

Klargør til service

Før du returnerer din Mac til os, skal du huske at aktivere FileVault og at sikkerhedskopiere dine data. Du skal måske bruge sikkerhedskopien, hvis din Mac skal omformateres under reparationsprocessen. Apple er ikke ansvarlig for mistede data.