Serviceinformationscenter for stationære Mac-computere

Læs mere om Apples servicemuligheder til din iMac, Mac mini eller Mac Pro.

Hvordan får jeg min stationære Mac repareret?

Apple giver dig flere muligheder for at få support og service til din iMac, Mac mini eller Mac Pro. Vælg den løsning, der passer dig bedst. Hvis du har problemer med dit operativsystem, kan du muligvis få hjælp i vores supportartikler. Eller vi kan hjælpe dig med at løse andre problemer.

Læs Apples supportartikler

Kontakt os

Kontakt os for at få gode råd fra en Apple-supportmedarbejder. Vi hjælper dig med at løse dit problem eller opretter en reparation. Før du kontakter os, skal du have dit produkts serienummer, dit Apple-id og din adgangskode ved hånden.

Find serienummeret på dit produkt
Find din stationære Mac-model
Start en supportanmodning

Indlever den

Hvis du vil have personlig hjælp, skal du indlevere produktet til en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Find en Apple-autoriseret serviceudbyder
Sikkerhedskopiering af din stationære Mac og klargøring til service

Hvor meget koster det?

Der opkræves ikke noget gebyr, hvis problemet er dækket af garantien, AppleCare Protection Plan eller forbrugerlovgivningen. Hvis dit problem ikke er dækket, afhænger prisen af typen af reparation. Bed din servicerepræsentant om at få en vurdering.

Tjek din garantidækning

Hvor lang tid går der?

Reparationsmåde

Omtrentlig tid

Apple-autoriseret serviceudbyder

Spørg din servicerepræsentant

Afhængigt af hvor du får service, har du måske mulighed for at tjekke status for reparationen online.

Tjek status for din serviceanmodning

Dækning i henhold til Apples begrænsede garanti

Vores begrænsede garanti dækker defekter på dit produkt og tilbehør med Apple-logoet i ét år fra købsdatoen. Apples begrænsede garanti er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerlovgivningen.

Vores garanti dækker ikke skader, der er opstået på grund af uheld eller uautoriserede ændringer. Se garantien for at få alle oplysninger. Du kan tjekke din garantistatus online og opdatere oplysningerne på dit købsbevis, hvis der er fejl i vores oplysninger.

Læs Apples begrænsede garanti
Tjek din garantistatus
Opdater dit købsbevis
Læs mere om forbrugerlovgivningen

Kan jeg købe yderligere dækning til min stationære Mac?

AppleCare Protection Plan giver dig teknisk telefonsupport og mulighed for yderligere hardwareservice i op til tre år fra den dato, hvor du oprindeligt købte din Mac. Du kan købe AppleCare Protection Plan i op til 12 måneder fra den dag, hvor du købte din stationære Mac.

Du har måske også rettigheder i henhold til forbrugerlovgivningen. Fordelene ved Apples begrænsede garanti og AppleCare Protection Plan er i tillæg til de rettigheder, der er fastsat i forbrugerlovgivningen.

Læs mere om AppleCare Protection Plan

Service uden for garantien

Reparationer er ikke dækket af garantien, hvis følgende er tilfældet:

• Din stationære Mac er over ét år gammel.
  • Der er et problem med din stationære Mac, som ikke er dækket af garantien. Det kan f.eks. være en skade som følge af uheld eller en skade, der er opstået på grund af uautoriserede ændringer.

Hvis din Mac skal repareres, er reparationen ikke dækket af garantien. Vi kan måske reparere den mod et gebyr for service uden for garantien. Prisen på reparationen afhænger af typen af service, og om dit problem er dækket af en AppleCare Protection Plan. Ud over Apples garanti kan du have rettigheder i henhold til forbrugerlovgivningen.

Læs Apples begrænsede garanti
Læs Apples vilkår og betingelser for reparation

Apple-tilbehør

Det tilbehør, der følger med din Mac, og som bærer Apple-navnet, er dækket under vores garanti og forbrugerlovgivningen. Hvis du har købt AppleCare Protection Plan til din Mac, dækker den også det tilbehør, der fulgte med dit produkt.

Du kan få yderligere serviceoplysninger ved at kontakte Apple eller en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Se Apples priser på tilbehør til din stationære Mac
Læs Apples begrænsede garanti for tilbehør
Kontakt Apple-support

Batteriservice for dit tilbehør

Nogle stationære Mac-computere inkluderer tilbehør med et indbygget, genopladeligt batteri. Hvis der er en produktionsfejl i batteriet til dit tilbehør, og det er dækket af Apples begrænsede garanti, AppleCare Protection Plan eller forbrugerlovgivningen, yder vi service uden yderligere omkostninger. Vores garanti dækker ikke batterier, der er slidt ved normal brug.

Vi bliver måske nødt til at teste dit tilbehør for at finde årsagen til problemet med dit batteri. Hvis dit tilbehør ikke er dækket af garantien, kan vi yde service eller udskifte det mod et gebyr.

Du kan få yderligere fordele, hvis du har en AppleCare Protection Plan til din stationære Mac. Hvis batteriet til dit tilbehør kun kan lades til 80 procent eller mindre af sin oprindelige kapacitet, og det er dækket af din AppleCare-aftale, udskifter vi det gratis.

Se Apples priser på udskiftning af batteri uden for garantien
Læs om, hvordan du øger batterilevetiden

Sådan forbereder du dig til service af din stationære Mac

• Sikkerhedskopier dine data. Du skal måske bruge sikkerhedskopien, hvis din Mac skal omformateres under reparationsprocessen. Apple er ikke ansvarlig for mistede data.
  • Slå FileVault til for at kryptere dataene på din Mac.
  • Sørg for, at du kender dit Apple-id og din adgangskode.
  • Behold dine kabler og andet tilbehør, når enheden skal til service.

Læs mere om sikkerhedskopiering
Læs mere om sikkerhed i Apple OS X og FileVault
Slå FileVault til (igen)
Læs Apples fortrolighedspolitik

Efter service

Vi giver garanti på vores service, herunder erstatningsdele, i 90 dage eller i den resterende periode for Apples garanti eller AppleCare Protection Plan-dækningen, alt efter hvilken periode der er længst. Det tilbyder vi, hver gang du modtager service fra os eller fra en Apple-autoriseret serviceudbyder. Dette er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerlovgivningen.