Support til Keynote

Alle emner, ressourcer og kontaktmuligheder, du skal bruge til Keynote.

Læs om nyhederne i Keynote til Mac og iOS

Redesignet dokumentadministration, træk og anbring indhold mellem apps, nye muligheder for at oprette figurer – og meget mere.

Få hjælp til Keynote

Opret og rediger Keynote-præsentationer på din Mac, på iCloud.com og på din iPhone eller iPad. Du kan få hjælp til at bruge funktionerne i Keynote i disse brugerhåndbøger.

Flere oplysninger

iWork-fællesskaber

Find løsninger til Pages, Numbers og Keynote i vores iWork-fællesskaber.

Kontakt Apple-support

Hjælp til Keynote

Besvar et par spørgsmål, så anbefaler vi en løsning til dig.