Hvis du ændrer denne indstilling, indlæses siden igen
Smart Battery Case

Program til udskiftning af Smart Battery Case til iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR

Apple har konstateret, at der kan være problemer med opladning af Smart Battery Case-enheder til iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR. Et berørt Smart Battery Case kan udvise en eller flere af følgende former for opførsel:

• Batterietuiet oplader ikke eller oplader kun af og til, når det er tilsluttet strøm
  • Batterietuiet oplader ikke iPhone eller oplader den kun af og til

Berørte enheder er produceret mellem januar 2019 og oktober 2019. Dette er ikke et sikkerhedsproblem, og Apple eller en Apple-autoriseret serviceudbyder udskifter gratis berettigede batterietuier.

Berettigede modeller

Smart Battery Case-modellerne nedenfor er berettigede til dette program:

Smart Battery Case til iPhone XS
iPhone XS
Smart Battery Case til iPhone XS Max
iPhone XS Max
Smart Battery Case til iPhone XR
iPhone XR

Bemærk! Ingen andre Smart Battery Case-enheder til iPhone er omfattet af dette program.

Udskiftningsproces

Find en Apple-autoriseret serviceudbyder for at få udskiftet dit Smart Battery Case. Dit Smart Battery Case undersøges forud for service for at sikre, at det er berettiget til dette program.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Yderligere oplysninger

Apple begrænser i visse tilfælde reparationen til det oprindelige købsland eller -område. Hvis dit Smart Battery Case er købt i et EØS-medlemsland, er service også tilgængelig i andre EØS-medlemslande.

Dette verdensomspændende Apple-program er ikke en forlængelse af den almindelige garantidækning for Smart Battery Case. Dine rettigheder i henhold til forbrugerlovgivningen påvirkes ikke af dette program.

Programmet dækker berørte Smart Battery Case-enheder i to år, efter at enheden første gang blev solgt i detailhandlen.

De berørte batterietuier bortskaffes på en miljømæssig ansvarlig måde.

Oplysningerne gælder pr. 10-01-2020