Hvis du ændrer denne indstilling, indlæses siden igen
iPhone X

Program til udskiftning af iPhone X-skærmmodul ved berøringsproblemer

Apple har erfaret, at der på nogle iPhone X-skærme kan være berøringsproblemer, som skyldes en komponent, der ikke fungerer i skærmmodulet. En berørt enhed kan udvise følgende funktionsmåde:

• Skærmen – eller dele af skærmen – reagerer ikke eller reagerer indimellem ikke på berøring
  • Skærmen reagerer, selv om den ikke berøres

Apple eller en Apple-autoriseret serviceudbyder udskifter gratis skærmmodulet på berettigede enheder.

Ingen andre iPhone-modeller er omfattet af dette program.

Serviceproces

Vælg en af indstillingerne nedenfor for at få din iPhone X serviceret. Din iPhone undersøges forud for udskiftningen for at sikre, at den er berettiget til dette program.

Forud for service skal du sikkerhedskopiere din iPhone til iTunes eller iCloud. Læs mere om, hvordan du klargør din iPhone til service.

Hvis din iPhone X har en skade, der medfører, at vi ikke kan gennemføre reparationen, f.eks. en revnet skærm, skal problemet løses, før der kan udføres service. I visse tilfælde kan der være omkostninger forbundet med den ekstra reparation.

Yderligere oplysninger

Apple begrænser i visse tilfælde reparationen til det oprindelige købsland eller -område. Hvis iPhone X-enheden er købt i et EØS-medlemsland, er service også tilgængelig i andre EØS-medlemslande.

Dette Apple-program forlænger ikke den almindelige garantidækning af iPhone X.

Hvis du mener, at din iPhone X er berørt af dette problem, og du har betalt for at få udskiftet dit skærmmodul, kan du kontakte Apple for at få pengene tilbage.

Programmet dækker berørte iPhone X-enheder i tre år, efter at enheden første gang blev solgt i detailhandlen.

Oplysningerne gælder pr. 09-11-2018