Du skal aktivere JavaScript i browseren for at sende disse oplysninger.
Hvis du ændrer denne indstilling, indlæses siden igen
iPhone 6s iPhone 6s Plus

Serviceprogram for iPhone 6s og iPhone 6s Plus i forbindelse med problemer med manglende strøm

Apple har erfaret, at visse iPhone 6s- og iPhone 6s Plus-enheder muligvis ikke kan tændes på grund af en fejlbehæftet komponent. Dette problem påvirker kun enheder inden for et begrænset antal serienumre, der er produceret mellem oktober 2018 og august 2019.

Hvis du mener, at du har oplevet dette problem, kan du bruge funktionen til kontrol af serienumre nedenfor for at se, om din iPhone 6s eller iPhone 6s Plus er berettiget til gratis reparation.

Valid Input Invalid Input

Det indtastede serienummer er muligvis omfattet af dette program. Vælg en af nedenstående servicemuligheder.

Det serienummer, du har angivet, er ikke omfattet af dette program af en af følgende årsager:
- Det er ikke blandt de berørte serienumre.
- Ifølge vores oplysninger har din enhed allerede været til service som led i dette program.
- Ifølge vores oplysninger er din enhed ikke længere berettiget til gratis service i henhold til dette program. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os.

Vi beklager, men der opstod et problem under behandling af din anmodning. Prøv igen om et par minutter.

Angiv dit serienummer.

Det er ikke et gyldigt serienummer for et Apple-produkt. Angiv nummeret endnu en gang. Hvis du stadig har problemer, kan du kontakte os.

Vi beklager, men der opstod et problem under behandling af din anmodning. Prøv igen om et par minutter.

Det er let at finde serienummeret. Se hvordan.

Bemærk! Ingen andre iPhone-modeller er omfattet af dette program.

Serviceproces

Vælg en af mulighederne nedenfor for at få din iPhone 6s eller iPhone 6s Plus serviceret. Din iPhone undersøges forud for service for at sikre, at den er berettiget til dette program.

Forud for service skal du sikkerhedskopiere din iPhone til iTunes eller iCloud. Læs mere om, hvordan du klargør din iPhone til service.

Hvis din iPhone har en skade, der medfører, at vi ikke kan gennemføre reparationen, f.eks. en revnet skærm, skal problemet løses, før der kan udføres service. I visse tilfælde kan der være omkostninger forbundet med den ekstra reparation.

Yderligere oplysninger

Apple begrænser i visse tilfælde reparationen til det oprindelige købsland eller -område. Hvis iPhone 6s- eller iPhone 6s Plus-enheden er købt i et EØS-medlemsland, er service også tilgængelig i andre EØS-medlemslande.

Hvis du mener, at din iPhone 6s eller iPhone 6s Plus er berørt af dette problem, og du har betalt for at få enheden repareret, kan du kontakte Apple for at få dine penge tilbage.

Dette verdensomspændende Apple-program forlænger ikke den almindelige garantidækning af iPhone 6s og iPhone 6s Plus. Dine rettigheder i henhold til forbrugerlovgivningen påvirkes ikke af dette program.

Programmet dækker berørte iPhone 6s- og iPhone 6s Plus-enheder i to år, efter at enheden første gang blev solgt i detailhandlen.

Oplysningerne gælder pr. 04-10-2019