Brugerhåndbog til Apple Watch

Alt, hvad du skal vide om Apple Watch

Skærmen Træning med Løb udenfor fremhævet.

Den perfekte træningskammerat

Apple Watch opmuntrer dig til at sidde mindre, bevæge dig mere og motionere hver dag.

Kom i form med Apple Watch

Nødhjælpsskærmen med ordet Tilslutter tæt på toppen. Der fremkommer en afbryderknap nederst til venstre og et numerisk tastatur nederst til højre.

Overvåg dit helbred

Dit Apple Watch har funktioner, der kan hjælpe i visse nødsituationer.

Apple Watch kan hjælpe i nødsituationer

Apple Watch viser et boardingkort.

Skal du ud at rejse?

Apple Watch kan gøre dine rejser lettere – vise dit boardingkort, når du skal ombord på flyet, eller nemt kommunikere med familien i store folkemængder.

Skift transportform

Klik på indholdsfortegnelsen øverst på siden for at gennemse brugerhåndbogen til Apple Watch.

Gå ind på webstedet om support til Apple Watch, hvis du har brug for mere hjælp.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.