Apple TV med hjemmeskærmen

Ny Apple TV-bruger?

Læs, hvordan du indstiller dit Apple TV for at få den ultimative biografoplevelse.

Indstil Apple TV

Siri Remote (3. generation)

Lær mere om Siri Remote

Siri Remote (3. generation) med USB-C giver dig uovertruffen kontrol med et touch-aktiveret klikfelt.

Læs, hvordan du navigerer på Apple TV

FaceTime-eksempel, der vises på Apple TV.

FaceTime – afspilles nu på den største skærm i dit hjem

Med tvOS 17 og nyere versioner kan du bruge kameraet og mikrofonen på iPhone eller iPad med appen FaceTime på Apple TV 4K (2. generation og nyere modeller). Slap af på sofaen, mens du taler med din familie og dine venner eller ser en film sammen vha. SharePlay. Gør samtalen endnu sjovere med håndbevægelser, der skaber effekter på skærmen.

Kom i gang med at bruge FaceTime på Apple TV

Et Apple TV, der viser Apple TV-appen

Hjemsted for TV+, MLS Season Pass og meget mere

Apple TV-appen har fået et nyt udseende, så du nemmere kan finde alle dine yndlingskanaler, dine yndlingsapps og dit yndlingsindhold ved hjælp af den nye dynamiske indholdsoversigt. Du kan opdatere tvOS på alle Apple TV HD- og Apple TV 4K-modeller.

Læs mere om de nyeste funktioner i tvOS 17

Du kan udforske Brugerhåndbog til Apple TV ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Nogle funktioner og noget indhold er ikke tilgængeligt i alle lande eller områder.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.