AirPods Pro (2. generation).

Dan par med dine AirPods

Du kan danne par mellem AirPods og dine Apple-enheder for at lytte til musik, film, beskeder m.m. Når du har indstillet dine AirPods med en Apple-enhed (f.eks. iPhone), opretter dine AirPods automatisk forbindelse til dine andre Apple-enheder, hvor du er logget ind med det samme Apple-id.

Dan par mellem AirPods og en Apple-enhed

AirPods (2. generation).

Lyt med et kort eller langt tryk

Bare ved at trykke i kort eller lang tid kan du sætte afspilningen af video på pause og genoptage den, springe musikspor over, aktivere Siri m.m. – alt sammen uden at have fat i en anden enhed.

Se, hvordan du bruger betjeningsmulighederne på AirPods

Lydstyrkeskærmen i Kontrolcenter, der viser lydstyrken på AirPods Max. Under indikatoren for lydstyrke til venstre findes symbolet for Støjkontrol/Støjreduktion, der viser, at Støjkontrol er slået til. Til højre findes symbolet for Rumlig lyd/Registrering af hovedbevægelse, der viser, at rumlig lyd og registrering af hovedbevægelse er slået til.

Luk dine omgivelser ude

Giv din fulde opmærksomhed til det, der er vigtigt lige i øjeblikket. Slå Støjreduktion til med AirPods Pro (alle generationer) eller AirPods Max for at blokere eksterne lyde. Når du har brug for at høre hunden gø eller kedlen fløjte, skal du skifte til funktionen Transparent lyd. Med AirPods Pro (2. generation) kan du også bruge Tilpasset lyd til automatisk at justere niveauet af støjkontrol baseret på dine omgivelser.

Skift mellem støjkontrol-funktioner

En skærm i appen Find på iPhone. Lokaliteten af AirPods vises på et kort over San Francisco med en anført adresse og mulighederne Afspil lyd og Find.

Find dine AirPods

Find og få vejvisning til dine AirPods, hvis du har mistet dem, med appen Find. Hvis dine AirPods er i nærheden, kan du afspille en lyd på dem, så de er nemmere at finde, indstille advarsler om adskillelse, så du får besked, hvis du efterlader dem, og meget mere.

Find AirPods i Find

Skærmen Høreapparater i Kontrolcenter. Fra øverst til nederst indeholder den hovedtelefonniveauet i decibel, tilpasning af hovedtelefoner, baggrundslyde, lyt direkte og forstærkning af tale.

Designet til dig

Indbyggede funktioner på dine AirPods kan gøre det nemmere at fokusere på dit arbejde, bruge betjeningsmuligheder til AirPods og høre andre, der taler i lokalet.

Kom godt i gang med tilgængelighedsfunktioner

Du kan udforske Brugerhåndbog til AirPods ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.