Support til GarageBand

Kom godt i gang

Nyheder

Læs mere om de seneste opdateringer til GarageBand til macOS og GarageBand til iOS.

Opdater apps

Læs om, hvordan du opdaterer GarageBand på Mac, iPad eller iPhone.

Flere muligheder

Brug Drummer-sløjfer

Føj hurtigt trommer til dit projekt, og tilpas dem til din sang.

Arbejd med slagtøjsinstrumenter

Du kan tilføje og justere dynamiske slagtøjsspor i din sang med Drummer.

Hvis du ikke kan optage lyd

I macOS Mojave eller nyere versioner skal du give GarageBand tilladelse til at tilgå de indbyggede eller tilsluttede lydindgange.

Resources

Brugerhåndbøger

Læs mere om funktionerne, og opdag alt det, som GarageBand kan på Mac, iPad eller iPhone.

Logic Remote til GarageBand

Læs mere om, hvordan du bruger appen Logic Remote til at betjene GarageBand med på iPad eller iPhone.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Support-app

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.