Support til GarageBand

Alle emner, ressourcer og kontaktmuligheder, du skal bruge til GarageBand.

Sikkerhedskopiér dine sange

Du kan sikkerhedskopiere dine sange i GarageBand til iOS ved at sende dem til iTunes.

Få hjælp med GarageBand

Uanset om du vil lære at lave en ringetone til telefonen, spille et instrument eller indspille en sang, kan du få hjælp i vores brugerhåndbøger.

Flere oplysninger

GarageBand-fællesskaber

Find løsninger til GarageBand til Mac og iOS med Apple-supportfællesskaber.

Kontakt Apple-support

Hjælp til GarageBand

Besvar et par spørgsmål, så anbefaler vi en løsning til dig.