Hvis du ændrer denne indstilling, indlæses siden igen
AirPods Pro

AirPods Pro-serviceprogrammet til lydproblemer

Apple har konstateret, at der kan forekomme lydproblemer på en mindre procentdel af AirPods Pro. Berørte enheder er produceret før oktober 2020.

En berørt AirPods Pro kan udvise en eller flere af følgende former for adfærd:

• Knitrende lyde eller støj, der bliver værre i omgivelser med meget støj, eller når du træner eller taler i telefon
  • Aktiv støjreduktion fungerer ikke som forventet, f.eks. tab af bas, eller øget baggrundsstøj, f.eks. fra gadetrafik eller fly

En Apple-autoriseret serviceudbyder udfører gratis service på den berørte AirPods Pro (venstre, højre eller begge).

Bemærk! Ingen andre AirPods-modeller er omfattet af dette program

Serviceproces

Vælg en af servicemulighederne nedenfor for at få dine AirPods Pro til service. Dine AirPods Pro undersøges forud for servicen for at sikre, at de er berettiget til dette program. Hvis det konstateres, at dine AirPods Pro (venstre, højre eller begge) har problemet, udskiftes de. AirPods Pro-etuiet er ikke berørt og udskiftes ikke.

Yderligere oplysninger

Dette verdensomspændende Apple-program er ikke en forlængelse af den almindelige garantidækning for AirPods Pro. Dine rettigheder i henhold til forbrugerlovgivningen påvirkes ikke af dette program.

Programmet dækker berørte AirPods Pro-modeller i tre år, efter at enheden første gang blev solgt i detailhandlen.

Oplysningerne gælder pr. 01-10-2021